Vasárnap a Dunántúlon és a déli tájakon számíthatunk kisebb esőre, egy-egy záporra, majd a kora esti óráktól ismét többfelé várható csapadék, mely hétfő reggelre a keleti, északkeleti tájakra is megérkezik. Napközben elszórtan máshol is kialakulhat egy-egy zápor. Eközben vasárnap kezdetben keleten, északkeleten, hétfőn pedig a Dunántúlon lehet szakadozottabb a felhőzet – írta az Időkép.

Vasárnap Sopron térségében és a Dunántúli-középhegységben megélénkülhet a délkeleti szél, hétfőn pedig a délnyugati szél élénkülhet meg helyenként. Vasárnap az enyhe, de helyenként párás reggelt követően délután 14-22 fokot mérhetünk, hétfőn pedig már 19-25 fok közötti maximumokra van kilátás.

A hétfői melegebb időt kedden egy még melegebb nap követ majd, ekkor már 25 és 30 fok közé melegszik a levegő a helyenként feltámadó déli, délnyugati szélben. Ugyanakkor ezen a napon is számítani kell egy-egy zápor kialakulására többfelé az országban.

Szerda délután egy hidegfront érkezhet, melynek köszönhetően az északnyugatira forduló szél feltámad, délutántól helyenként záporok, zivatarok is kialakulhatnak, az esti órákban pedig már többfelé dörrenhet meg az ég. A nyugati tájakon visszaesik valamelyest a hőmérséklet, a csúcsértékek ott 25 fok alatt maradhatnak, de ezzel szemben keleten még továbbra is 28-29 fok köré melegedhet a levegő.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Na látom, megint alakul a nyár!! Egyik nap 15 fok, másik nap 30!! Csak bírja ki valaki!!
Hurrrrrrrrrrrrá!!!
Remélem ebből nem lesz politikai vita???:DDD

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.