Nemzeti szédítés, avagy az új polgárság épületes rombolása Mutyisztánban. Valamit jó lenne már tenni, mert addig védenek minket a politikusok (úgy értem, hogy akiket mi viccesen politikusoknak nevezünk), ameddig bele fogunk pusztulni. Mindenki értünk harcol, a munka ünnepén meg pláne, bár máskor sem pihennek. Orbán új polgárinemtudommit akar építeni éppen. Az nehéz lesz, mert a polgárság nem létezik, ugyanis azt a réteget (is) sikerült lemészárolni a fülkeforradalom hevületében.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Tényleg ! Mi van az un. "középosztályjal" ? Erre való hivatkozással bátran csökkentették mindenki - már aki EMBER ebben a nagy fidesznyik ócskaságban - életszínvonalát !
Hol vannak azok a milliárdok, kiknek a bankszámláin ?
micfild
@Toby: orbán-család, szijrágó- familia-- az unokatesó polgimesterrel, arogántóni kompánia, kósa- lézer...stb.. ki ne hagyjam a mészároslőrincet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.