Hiba csúszott a nemzeti konzultáció „bevándorlásról és terrorizmusról” szóló kérdőívébe. A kérdőívet egyébként – akárcsak a korábbi hasonló akciókban használtakat – „közvélemény-kutatásnak álcázott mozgósító célú politikai kommunikációs eszköznek ” tekintik társadalomkutatók.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: zöldszem
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
Készítette Plágipali:))))
Nálam is előfordul helyesírási hiba! Na de, egy nagy magyar pártnál, több milliós példányban megjelenő kérdőív. Vagy hoznak, egy új magyar helyesírási törvényt??
"Helyessírás"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zöldszem
@nyanya001: Szerinted lesz még lentebb is?
zöldszem
@Toby: "Az embereket könnyebb hülyíteni, mintsem meggyőzni, hogy hülyítik őket."
/Mark Twain/
Csizmás Kond
Itt van az ellenérv...:)
Ma nem kézzel írnak, tehát azt amit mi írásnak nevezünk az tulajdonképpen nem is írás hanem billentytűbaszogatás. A helyes kifejezéseket is gép ellenőrzi tehát ha egy szó vagy akármi az ellenőrző programba helytelenül van megadva azt nem jelzi ki a rendszer tehát ha nem olvassák újra lassan és alaposan akkor a hiba csak nényán figyelmes olvasónál bukkan elő vagy azoknál akik épp az ilyen dolgokra vadásznak.
Az igaz, hogy bármely közreadott íratott alaposan ellenőrizni kéne mert történhetne olyan hiba is ami megváltoztatja a szó kifejezés vagy értelmét és miből komoly bajok születhetnek, de úgy látszik amíg nem történik valami addig úgy jó ahogy van...példa erre a trafikos gyilkosság esete.
nyanya001
@zöldszem: Lesz, efelől nincs kétségem !
papa.49
Gondolom a ,,siccpaca,, stílusa rajta ragadt a fütyiszen...
dr. prédikátor
Fogadni mernék hogy a skiccpalit a nemzet golostollát kérték fel lektornak!!!De meg is látszik!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.