A Fidesz-kormány 2010 óta következetesen képviseli a keményen dolgozó emberek érdekeit – közölte a Fidesz pénteken az MTI-vel. A párt hangsúlyozta: ma a keményen dolgozó emberek figyelmet és támogatást kapnak a kormánytól.

"Igazságos, egykulcsos, alacsony személyi jövedelemadót vezettünk be és visszaállítottuk a családi adókedvezményt. Ezzel összesen 3600 milliárd forintot hagytunk a családok zsebében, 1300 milliárd forintot csak a családi adókedvezménynek köszönhetően" – írta közleményében a nagyobbik kormánypárt.

Hozzátették: támogatják a munkahelyteremtő beruházásokat, elindították a munkahelyvédelmi akciót, a legnehezebb helyzetben lévőknek a közfoglalkoztatás keretében biztosítanak munkát.

"Emeltük a minimálbért és megőriztük a nyugdíjak vásárlóértékét, sőt az alacsony inflációval növeltük is. Csökkentettük a rezsit és végigvisszük a bankok elszámoltatását" – idézte fel a Fidesz közleménye.

Felhívták a figyelmet arra, 2016-ban tovább csökkentik a személyi jövedelemadót, a kétgyermekes családok újabb segítséget kapnak a családi adókedvezmény növelésével valamint jelentősen csökkentik a sertés tőkehús áfáját és egyes közszolgáltatási díjak mértékét.

"A Fidesz célja, hogy 2016-ban minden magyar család léphessen egyet előre!" – közölte a párt.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Valaki - aki eltűri a szagukat - szóljon már a csürhének, hogy ma már nem a bakelit lemezek a menők, ergo ennek ismeretében illene új, modern meséket előadni !
A "keményen dolgozó kisemeberek" egyre többet szarnak rátok - patkányok !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@Sziszifusz: Az már 2002-ben is kiderlt, hogy a csürhe csak a saját politikai és gazdasági érdekeit részesíti előnyben, a választóknak választás előtt odadob néhány szem morzsát, a hülye, rövidlátó választó meg örömkönnyekbe tör ki !
Hatalmasat csalódtam a "magyar emberek" előrelátásában, 500 ft.-ért még a krumplit is megdugná, miközben elvesznek tőle mindent, ami értelmessé teszi az életét !
eszegfu
@Toby: 6:41 Én is sokszor dohogok ezen. A másik pillanatban pedig arra gondolok, hogy egyszerüen az emberek már csak a mai napjukat próbálják megoldani, és ebben az örökös napi "pénzzavarban" nincs erejük, talán apátiába süllyedtek, nem képesek még egy kicsit sem előregondolkodni, vagy bármit is tervezni. Ha még van munkája, akkor azt a minimális keresetét sem akarja elveszteni, mert akkor valóban "összedől a világ". Igen nehéz és "fogós" téma ez -- számomra is.
kukac50
Akkor a keményen dolgozó kisemberek fizetése,hogy lehet a megélhetési létminimum alatt ?
Ezt képviselje a Fidesz,hogy ne kereshessen senki nettóban a létminimum alatt!
mate03
@Desischado: Nincs Új a nap alatt! Feltette a régi bakelit lemezt,és azóta sem cserélte le! Göbbels szöveg,de a narancs vérűeknek ez tetszik! Nekem hányingerem van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.