A mai napig nem kaptak tájékoztatást az Országos Roma Önkormányzatnál eltűnt milliárdok ügyében alakult alternatív vizsgálóbizottság tagjai az általuk tett feljelentés nyomán megindult nyomozás állásáról – mondta el az ATV Startban a testület fideszes elnöke.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Azt lúzer Simont 240 millióért vezetőszáron mutogatták mint a bazári majmot,
ezeknek nem lesz semmi bajuk, sőt, megvárják, amíg lelépnek
és a bűnjeleket
eltüntetik, mint a karcagi esetnél is !
Hmmmmm nepszava.hu/picture/31908/normal/127/00127129.jpeg
Toby
Jó reggelt - fidesznyik bűnpártolók !
karma1
Mi van, sintersanya-banda? Feknyomos lett a bugyi, mert hatranyos helyzetueknel kene tapogatodzni? Nem meritek bekeretni Flori bacsit? Avagy nem lehet megfosztani a tisztsegeitol, mentelmi jogatol (ha van neki), hiszen itten aztan tenyleg nagyerteku kozvagyon hutlen kezeleserol, sikkasztasrol, csalasrol van szo, marpedig ezekert egyenkent is dutyi jar, hat meg ha a birosag osszehozza az ugyeket, mar csak a flori szemelye miatt is, mint egyeduli elkoveto miatt...

Pedig mennyire odavoltatok a floriert,...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.