Félmillió forintot ajánlott fel a Jobbik Törökszentmiklósnak, a város vezetése óvodai fejlesztő eszközöket vásárol az összegből. Vona Gábor, az ellenzéki párt elnöke szerdán Törökszentmiklóson, a pártelnökség kihelyezett ülése után tartott sajtótájékoztatón beszélt erről. A Jobbik évadnyitó rendezvényén jelentették be januárban, hogy az országgyűlési képviselők fizetésük tíz százalékát fordítják év elejétől jótékony célokra. Az így összegyűlt összegből ajánlottak fel szerdán 500 ezer forintot Törökszentmiklósnak – közölte a pártelnök.

Elmondta: a kihelyezett ülésen – amelynek célja, hogy személyesen is megismerjék a város problémáit és terveit – szóba került az M4-es autópálya építésének leállása is. Vona Gábor szerint az autópálya megépítése nemcsak Törökszentmiklós, hanem a környező települések számára is fontos, hiszen ha befektetőket akarnak vonzani a településre vagy környékére, az első kérdés mindig az, milyen infrastruktúrával rendelkezik a város. Vona Gábor úgy fogalmazott, "az autópálya építésének leállása a kormány belső politikai harcainak következménye".

A pártelnök a Quaestor-ügy kapcsán elmondta: a Jobbik országgyűlési képviselőcsoportja mindent meg fog tenni, hogy Törökszentmiklós visszakapja "azt az értéket", amelyet mások korrupciója miatt elveszített. Markót Imre, Törökszentmiklós jobbikos polgármestere a sajtótájékoztatón elmondta: a városnak 103,9 millió forintja van veszendőben a Quaestor-ügy miatt. A polgármester szólt arról, hogy a város az érintett települések összefogását kezdeményezi, az önkormányzatokat levélben is fel fogja keresni hamarosan, hiszen együtt hatékonyabban tudnák képviselni érdekeiket a megindult felszámolási eljárásban is.

Markót Imre a pártja által felajánlott félmillió forintról elmondta: fejlesztő játékokat, eszközöket vásárolnak a város hét önkormányzati és két felekezeti óvodájába, illetve bölcsődéjébe.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verum
Akkor lenne nemes cselekedet, ha ezt az ötszázezret saját jövedelmükből adnák és nem olyan helyre, ahol jobbikos a vezető.
Mindenesetre inkább adakozzanak és ne hirdessék ordas eszméiket.
verum
Akkor lenne nemes cselekedet, ha ezt az ötszázezret saját jövedelmükből adnák és nem olyan helyre, ahol jobbikos a vezető.
Mindenesetre inkább adakozzanak és ne hirdessék ordas eszméiket.
Toby
Cukiság !
Mi törtzént ?
Volnernek sikerült elszámolni a becsődölt és eltüntetett cégeivel, sőt nyereségesek lettek a fantomcégek ?
olvasó001
@verum: "Akkor lenne nemes cselekedet, ha ezt az ötszázezret saját jövedelmükből adnák és nem olyan helyre, ahol jobbikos a vezető."

"fizetésük tíz százalékát fordítják év elejétől jótékony célokra." Szerintem a fizetésük az a saját jövedelmük, de győzz meg az ellenkezőjéről.
Az pedig, hogy nem emeszpés vezetésű városnak adják miért is baj?
Van sapkája nincs sapkája, füstszűrős cigi vagy "mezitlábas" effektus???

Ugyan sírd már el milyen ordas eszméik vannak, de ne az agyoncsépelt propis, atv-s lózungokkal gyere.
verum
@olvasó001: - vajon honnan van a jövedelmük a jobbikosoknak?
Gyurcsány az egész fizetését adta jótékony célra és nem felsőbb utasításra.
Az ordas eszme meg a megjegyzések a deportálásról, a holokauszt emlék leköpése és a hívek nyíltan zsidóellenessége, akik gázkamrákat és elégetéseket emlegetnek.
És nem az ATV műsorában hallható!
És bizony sírni való a megnyilvánulása, sőt a léte a Jobbiknak!
Toby
Nahát - nahát ! Éppen tegnap olvastam, hogy a Jobbik-gyülekezet parlamenti "nyilasmisiknél" nem okozott osztatlan sikert az a Vona-javaslat, hogy a parlamenti képviselőik, fizetésük 10 %-át ajánlják fel a szegények megsegítésére !

Szóval csak akkor "csak a nemzet" ha az nem érinti a zsebeket ? Mi lenne, ha a Nagy Pénzhez is hozzáférnének ?
justhpeter
Engem nem akarnak fejleszteni ? Ide is jól jönne kis pénz .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.