Tegnap a miniszterelnök a Magyarország Barátai Alapítvány nevű gittegylet második világtalálkozóján szólalt fel, és beszélt összevissza. Magyarország miniszterelnöke nagy átéléssel ezt mondotta az immár másodszor is egybegyűlt barátainak: „Az európai emberek többre értékelik a demokráciát – mi, magyarok is így vagyunk ezzel –, mint a nem demokratikus berendezkedéseket, közben mégis az utóbbiak a sikeresek”, majd feltett egy nagy kérdést: „Vajon az európai demokrácia az előttünk álló évtizedekben – ahogyan mi azt szeretnénk – képes lesz-e biztosítani a számunkra a jó politikai vezetést?”

Forrás: magyarnarancs.hu
Feltöltő: Anna Mária
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Neked meg ez, aki a népéért van és nem a haverokért !
www.erdekesvilag.hu/a-vilag-legszegenyebb-allamfoje-az-uruguayi-jose-mujica/

Viktor ! Kár volt megszületned !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@Anna Mária: Félek,hogy valóság lesz a tömegszállás,mivel úúúúúúúgy megmentettek bennünket devizailag,hogy arról koldulunk.
iskolakerülő
A tarkólövés is példa lehet a pártkutyáknak?
Clavigo
Nehogy már ezt is Te szabd meg, kegyes Uram...Vagy híhatlak Társadalmi Kapcsolatnak is ? Apropó..akkor melyik elvtárs olt a pédaképed ??
simmering73
Én az észak-koreai munkásokra szavaznék. Mégis csak közelebb állunk hozzájuk.
1magyar
Javasolnám neki és a kormányának! Először dolgozzanak egy tál rizsért és ha jól dolgoznak, meglátszik a gazdaságon és jobban élnek a magyar emberek akkor a vezetők is többet kapnának.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.