Az ideinél kevesebbet, de még így is jelentős összeget terveztek be a jövő évi büdzsébe a stadionok rekonstrukciójára – írja az Mfor.hu.

A lap cikke szerint folytatódik például a Puskás Ferenc Stadion rekonstrukciója és a körülötte létesítendő, számos sportlétesítményt tartalmazó sportpark építése, amire 35,8 milliárd forintot szánnának. 

De nem marad adóforintok nélkül a kispesti Bozsik Stadion (2,94 milliárd forint), a Videoton pályája (4,26) és a diósgyőri aréna (2,64) sem.

Az ideinél kétszer több jut a versenysport támogatására is, a 2015-ös 675 millió 1,3 milliárdra emelkedik – olvasható a lap cikkében.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Még egy ilyen aljas kormánya nem volt ennek az országnak !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verum
Erre akarja megadóztatni a külföldön dolgozókat is? Erre költené az ő adóforintjaikat is?
Anna Mária
Ezek a koszlott, lerobbant, omladozó üres stadinok lesznek az Orbán-kor emlékei. Kár, hogy nem lehet őket valami szoborparkba begyűjteni.
Clavigo
Mit lehet ehhez h.-szólni ?Mit "tűr el " a nyomdafesték ?? Ha kitiltanak is,,de azért is..:Orbán elvtárs,,menj a roh@dt qrv@ @nyádba az önálló familiáddal,,frakióddal-kondáddal együtt.Lehetőleg egyszerre. Oszt jó napot. Az itt kommentelőktől elnézést kérek...
agnes200
Hát szerintem sincs semmi jobb helye Magyarországon a pénznek, mint stadionokban. Ezek nem termelnek semmit, nem bővítik a gazdaságot, ezekre csak költeni kell majd az életciklusuk végéig. Addig meg lehet őket állami pénzből fenntartani, felújítani, átalakítani, újrafüvesíteni német gyeppel, és lehet hozzájuk tanácsadásokat igényelni, ha nem jól gazdálkodnak majd. Pont erre van szüksége az országunknak!

((Ha legalább iskolai tornatermeket építenének ebből a vagyonból!))

Érdekes, hogy egy ország sem követi a példánkat. De hát tudjuk, mindenki más hülye.
Anna Mária
@agnes200: Mások annyira hülyék, hogy még arra sem jöttek rá, milyen remek egy tehetségtelen focista hatalmon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.