Jó hír: a Habony Árpádék által alapított Modern Media Group Zrt. kollégákat keres. A céghez média-tanácsadóként lehet csatlakozni – szúrta ki a hvg.hu.

A hirdetés szerint májusban induló, országos, ingyenes terjesztésű, nagy példányszámú, igényes közéleti hetilaphoz keresnek gyakorlattal rendelkező, profi hirdetés-szervező és értékesítő munkatársakat, kiemelkedő jutalékrendszerben.

Habonyék új kollégája az alábbi elvárásoknak kell, hogy megfeleljen:

- Minimum középfokú végzettség
- Kiváló kommunikációs és empatikus készség
- Határozott fellépés, önálló munkavégzés
- Elkötelezettség
- Értékesítési tapasztalat (hirdetésszervezői gyakorlat előny)
- Számlaképesség

Sok sikert kívánunk a jelentkezőknek!

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jankó123
Ha számlaképes vagy, az azt jelenti, hogy minimum vállalkozóival rendelkezz.
-Viszont, ha vállalkozó vagy, akkor nem lehetsz kolléga, csak alvállalkozó ...!
Hogy is van ez?
Fizetést, mint olyat azt ugye nem kapsz (csupán jutalékot).
Fizetett szabadságod? Az nincsen egy megveszekedett nap sem.
Számlát adsz, tehát költségként leírhatja a jutalékodat, aminek minden járulékát te fizeted saját zsebből! Plusz a munkavégzéssel kapcsolatos költségeket is.
És ezek csak a felszíni dolgok, ezen kívül van még jónéhány!

Ilyen sz@r beetetős munkalehetöség(?)-gel, naponta tele mindegyik újság. Gondolom az egybitesek ebből vonják le azt a következtetést, hogy az emberek nem akarnak dolgozni!
Sok sikert kívánok a jelentkezőknek!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rugacs
A "tanácsadó" és a "hirdetés-szervező és értékesítő" két különböző dolog!!!
Ennek az oldalnak a szerkesztéséhez is elkelne néhány új munkatárs, például egy fogalmazó, aki tisztában van a szavak, témák, szövegek ismeretével, tartalmával,.
Egyszerűen hihetetlen, hogy a cikkírók keverik a szezont a fazonnal...!!!
Persze itt tök mindegy, az olvasók legalább annyira nem értik a különbséget, mint ők :-)))
Ráadásul a "kolléga" kifejezés nem a hirdetésben szerepel, hanem a fenti cikkben, tehát az "okostojásúr" már a cikk tartalmát is összemossa az állítólagos hirdetéssel... :-))
A hab a tortán: 20 éve vannak olyan vállalkozások, amelyek úgy alkalmaznak embereket, hogy azoknak vállalkozóit kell kiváltaniuk a munkavégzéshez, tehát ez egyáltalán nem egyedi eset, még csak nem is újszerű!!!
Anno én is dolgoztam így, s lényegesen több maradt a zsebemben, mint a cég bejelentett alkalmazottainak. Ráadásul mellette még bármit is lehet csinálni.
Persze ez az itteni okosoknak magas...
eszegfu
@Jankó123: 13:14 Kiegészitenélek azzal, hogy ha a vállalkozó a KATA-ban van, akkor "bujtatott" munkaviszonynak itéli meg a Nav, vagyis akkor már nem is dolgozhat ennek a cégnek -- gondolom nekik feddhetetlennek kell lenniük. Egyébként jól látod!
magyarbakancs
Habony olyan mint Raszputyin.
Születéskori neve Grigorij Jefimovics volt. A Raszputyin nevet társai adták fiatalkorában. A szó a paraszti nyelvben használatos raszputnyik szóból ered, jelentése züllött, csavargó, szoknyavadász
Korai életéről nem lehet sokat tudni, egyes feltételezések szerint egy szibériai faluban, a Tobolszki kormányzóságban fekvő Pokrovszkojében született, majd kicsapongó kamaszkora után vándorló szerzetesnek állt. Egy útja során jelent meg előtte látomás formájában Szűz Mária, aki Szentpétervárra küldte őt a cári család megsegítésére. Szentpéterváron hamar hírnévre tett szert a város – főleg az arisztokrácia – miszticizmus iránti fogékonysága miatt.
Lehet ,hogy Orbán is ezért kedveli?
eszegfu
@rugacs: Valóban több maradhatott a zsebedben vállalkozóként, mivel ha egy cég bejelent pl. 300 eFt bruttóra, az neki kb. a járulékkal együtt 385 eFt-ba kerül, és nettóban kb. 196 eFt-ot kapsz. Ha viszont vállalkozóként 300 eFt-os számlát adsz le, akkor Magadat csak a minimálbérre jelented be...és majd lehet "sirni-rini", ha a nyugdijat olyan kevés, hogy semmire sem elég. Véleményem csupán egy "itteni okos"-é.
Yoda69
Ki a franc akar takonyarpaddal egyutt dolgozni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.