Több uniós képviselő szerint az Európai Bizottság valójában arra figyelmeztette a magyar kormányt, hogy ha egy uniós tagállam bevezetné a halálbüntetést, elvesztené a szavazati jogát az uniós testületekben. A kormány bevándorlási kérdőívét kútmérgezésnek nevezte az egyik képviselő, és voltak olyan néppárti képviselők is, akik feleslegesnek tartották a tegnapi meghallgatást. Az ATV tudósítója, Kiss Ferenc most összefoglalja, hogyan értékelték az uniós képviselők Orbán Viktor strasbourg-i felszólalását.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Mai nap abban az élményben volt részünk,hogy megkaptunk nagy tekintélyű miniszterelnökünk személyesen hozzánk írt, nagybecsű levelét.
Mivel a papír kemény volt, begyújtásra viszont alkalmas, hát kis kemencénket felfűtöttük, és remek sajttal, sonkával, stb megtetézett lángost sütöttünk.
A lángos élvezetét tetézte, hogy nem akármilyen parázson sütöttük.
papa.49
Öszintén örültem annak hogy láthattam a hazugovics ,,a messziségbe révedő, idegbeteg, arckifejezését,, láthatóan kurvára untatta a többiek felszólalása, érteni megérti amit mondanak de csak azért se cselekszik értelmes Uniós politikushoz méltóan!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.