Mit akarnak ezzel elérni? Azt, hogy a Meki természetesnek tekintse a kismamák létét, a szoptatást. Ehhez csak gratulálni lehet, mivel az ellenkezőjét a McDonald’s sosem állította. Egy utánlövéses akcióban, pótcselekvésre hajazó módon, döngetni a nyitott ajtókat tényleg csak arra jó, hogy üres vázzá silányítsák a különben nagyon erős eszközt: a civil megmozdulásokat. Hacsak ki nem derül: a McDonald’s szervezte valami fondorlatos reklámkampány részeként. Amire jelenleg nem utal semmi.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr lópicigáspár
Nemrég egy nő elővette a mellét a vonaton és szoptatni akarta a gyerekét. Egy állomást utazott, kb. 10 percet. A gyerek nem volt éhes, mert undorodva forgatta a fejét, de a nő rányomta a mellére szegény gyerek száját, aki majdnem megfulladt.
Nos, ez a nő nem azért vette elő... hanem más célból...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@verum: Legfeljebb nem megyek a Mekibe.Akkor senki nem nyomja a képembe a mellét.
verum
@darwin: - legfeljebb.
Egyébként sem nyomja a képedbe egy kismama a mellét, hanem a gyerekét eteti.
JAJMÁR
Nem írtam még ehhez a témához, de most muszáj.
Gratulálok a nőknek, akik felvállalták és elmentek erre a rendezvényre, és tiltakozásukat fejezték ki... nem a nyilvános szoptatásért, hanem a nőt ért megaláztatásért.
Nőt alázó helyzet és anyát alázó helyzet volt a biztonsági őr viselkedése.
Írnom kell most ide, mert ennek a cikknek az írója semmit nem ért az egészből.
Ha van olyan hely a Mekiben, ahol a nők nyugodtan megszoptathatják a gyereküket, miért nem irányították oda ezt a nőt, aki kényszerhelyzetben volt, és még engedélyt is kért, hogy megszoptathassa a picit, és egész biztos, hogy jobban is érezte volna magát egy nyugodt helyen?

Szükség volt erre az akcióra, mert talán a jövőben egy ilyen kérésre megtalálják a helyet éttermekben, közintézményekben, eü. intézményekben. Megjegyzi talán az összes biztonsági őr, hogy ilyen esetben segítő legyen.

Igen, a szoptatás természetes dolog, de vajon tudja-e minden férfi, hogy adódhatnak nem mindennapi helyzetek, és mennyi apró bosszúsággal, akadállyal, kényelmetlenséggel kell megküzdenie egy édesanyának? Teljesen fölöslegesen, mert jó hozzáállással ezek elkerülhetők.
Az édesanyák és a babák tiszteletet érdemelnek.
..
A szoptatás látványa valóban zavarhat másokat, de ami még lényegesebb, az édesanyát is, de mégis meg kell oldani, ha a helyzet úgy hozza. A babáért mindent bevállal az édesanya.
Egy nő sem szoptat szívesen társaságban,- de bármilyen hihetetlen, kopik a szégyenlősség, mert nem az kerül az első helyre - és nem minden férfi érti és fogja fel, hogy az most nem a "női mell", hanem az anyáé, és nem magamutogatásról van szó. Aztán van az a réteg, amelyik leplezetlenül élvezkedik, magas neki, hogy ez nem az a helyzet, amibe belebámulhat. Kultúra, amit ideje lenne megtanulni és helyén kezelni.
Jó, hogy bátran megírta az esetet ez a nő, és a többiek pedig demonstrálásukkal felhívták a figyelmet, már nagyon ideje volt. Gratulálok nekik.
GeoCravker
@nemkati: szerintem félreértetted, amit írtam.
GeoCravker
@nemkati: nem baj.
Szerintem ez egy tipukusan elidőzített tiltakozás volt.
Szerencsére nem kötelező egyet értenünk sem :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.