Tizenhárom menekültet akart illegálisan Ausztriába vinni egy magyar férfi. Hegyeshalomnál kapták el őket, vasárnap délután – írja a police.hu. 

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság határrendészei vasárnap délután igazoltatták őket. 

A járművet egy magyar férfi vezette. Az autóban utasként 11 szír, egy elefántcsontparti és egy indiai állampolgár tartózkodott. A külföldiek magyarországi jogszerű tartózkodásukat nem tudták igazolni és a továbbutazáshoz szükséges feltételekkel sem rendelkeztek.

Szíreket vitt volna Ausztriába egy szentesi férfi

Fotó: police.hu

A járőrök a migránsokat tiltott határátlépés szabálysértés kísérlete miatt, a gépkocsivezetőt embercsempészés bűntett gyanúja miatt a megyei rendőr-főkapitányságra előállították.

A sofőr gyanúsítotti kihallgatásán beismerte, hogy anyagi haszonszerzés céljából vállalta a megbízást.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Hogyhogy nem akartak itt maradni? Ki érti ezt?
Hiszen Magyarország minden világok legjobbika.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Bevallotta, hogy pénzért... :) - Melyik - utaztatással foglalkozó - vállalta volna ingyen, bárhol a világban?
Vizual
tt ? Hiszen szerintem rosszabb a helyzet mint ahonnan jöttek. És ez csak fokozodni fog. ÉN csak a sok panaszt olvasom a kormány részéről, hogy, többek között, az iszlámisták is nálunk szivároghatnak be az Eu.ba. Mi vagyunk a "biztonsági rés a pajzson" Mert aki nem tudja, hogy miért is kaptunk határörizetre egy csomó pénzt annak elmondom, az első lépcsö a bevándoroltak személyes szűrésénél. Mivel nagyok vagyunk besugéásban tudjuk, hogy a határ körül a lakosság mindig is aktiv volt. Beljebb a jól elhelyezett járörök lennének jól feleszerelve aztán a rendőrség az ország belsejében és az a pár titkosszolgálat amelyik kivűl belül gyüjti a híreket. Talán mond nektek valamit Belbiztonság De igaz nincs erre szükség, mert bárki kaphat pénzért állampolgárságot nálunk. És ma hallottam, hogy miért ne lehetne mecseteket építeni nálunk a vele járó muszlim vallással együtt. Oda pedig nem fognak bejutni. Igy tárva nyitva az Eu. Na ezért kellene valós határvédelem, jól ellátva repülőkkel, dronokkal és titkos eszközökkel. Ehhez meg pénz kellene és nem a stadionok építése. Megjelent az első csőbomba, amiről nem tudunk semmit. stb.
karma1
@Vizual: Hat valamit mar rendesen elkefeltek, az biztos, hogy az a love, amit erre adott az EU, az valahol teljesen mashol landolt - mondjuk nehany csokos ebbol a lovebol kerulhetett a leggazdagabb magyarok koze,...:o((
karma1
Autot elvenni tole es AZONNAL megsemmisiteni, a pasinak a nyakaba meg 20 ev borton, minimum, letoltendo, es majd legkozelebb meggondolja, hogy menekulteknek ajanlgassa a szolgalatait, anyagi haszon remenyeben...:o))
darwin
Mosonmagyaróváron határrendészet?Hát nemaszonták,hogy az EU határok nélküli?Mé' nem mentek ezek a szírek az oroszokhoz,vagy a kínaiakhoz ,mi is oda tartunk,nem ?
Vagy az azerikhez,ott fel sem tűntek volna.Én már semmit sem értek.Mért akartak az osztrákokhoz menni?Hát azok libsik.Még nem bolsik,de majd lesznek,ha túl sok menekültet befogadnak.
keresztapa
Ezeket már csak a halál büntetés végrehajtása akadályozza meg, hogy ne legyenek többé embercsempészek ..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.