Eseménytelennek korántsem mondható negyedévet tudhatnak maguk mögött az önkéntes- és magánnyugdíjpénztárak. Az MNB legfrissebb statisztikái szerint jelentősen megugrott az önkéntes pénztárak új belépőinek száma, míg a magánnyugdíjpénztáraknál egyre többen választják a TB rendszerbe való visszalépés lehetőségét. Megugrott a pénztáraknál kezelt vagyon mértéke is, az önkéntes és magán ág 3-5% körüli vagyonarányos hozamot (nem évesített !) tudott felmutatni 2015 első negyedévében.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: Yoda69
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Tehat orban nyugdijpenztar ellenes dumaja boduletes nagy hazugsag volt, amit sajnos a tobbseg elhitt. 3 millio embernek loptak el a nyugdij megtakaratisat, mig a bennmaradok rekord hozamokat konyvelhetnek el. Ezuton is gratulalok a bennmaradt tagoknak, akik nem hittek az orbani hazugsagnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.