Az MSZP rendhagyó közleményben reagált arra, hogy a kormány elfogadta a "Nemzeti Korrupcióelllenes Programot".

LOL

-kezdték közleményüket, majd azzal folytatták, szerintük a hír helyesen: Magyarország polgárai felkérik a korrupció elleni küzdelemért felelősséget viselő szerveket, hogy tegyék végre a dolgukat.

 Úgy vélik:

 Ez alapján fel kell térképezni az állami vezetőknél (miniszterelnök, miniszterek, államtitkárok), az állami korrupcióhoz asszisztáló vagy abban részt vevő hivatalok, hatóságok vezetőinél, az állami cégek vezetőinél, a kormányzó pártok országos és helyi vezetőinél azokat a munkaköröket, amelyeket a korrupciós kockázatok fokozottan érintenek. Aztán végre meg kéne kezdeni a nyomozásokat és a felelősségre vonást. Ennyi.

Arról is írt a párt: a munkában közreműködőként számíthatnak a hatóságok az államigazgatás tisztességes munkatársaira, a civil szervezetekre és a szabad média még megmaradt képviselőire, az ellenzéki pártok többségére, illetve a korrupcióban nem érintett keményen dolgozó kisemberekre.

Így együtt jóval több, mint kétharmados többségünk van a magyar társadalomban

- zárták közleményüket.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Ez is csak valami kamu látszatbohóckodás a fidesztől mint az elszámoltatás meg a rezsicsökkentés.
Toby
Parasztvakítás, vidéki mutatványos produkció, aztán minden marad a régiben, mert különben nem tudnának haweri osztogatást folytatni !
Szóval nehogy örömkönnyekbe törtjünk ki, a fidesznyik olyan lépést még soha nem tett, amelyből számára haszon nem keletkezett - anyagi haszon !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.