A magyar nemzet határok feletti békés újraegyesítésének fontosságát hangsúlyozta az emberi erőforrások minisztere szombaton a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Vállajon, egy emlékműavatáson.

"Bármi történik, nem vagyunk hajlandóak feladni a magyar nemzet határok feletti békés újraegyesítését és az egységes Kárpát-medencei térben történő gondolkodást" – jelentette ki Balog Zoltán.

A minisztere Becsky Sándor (1882-1942), a magyar-román határ mellett fekvő község egykori főjegyzője tiszteletére állított emlékmű avatásán történelmi példamutatásnak nevezte azt a békés együttélést és összefonódást, ami ezen a tájon is magyarrá tette az itt letelepedett németeket és svábokat.

"Minél többen vagyunk, annál erősebbek vagyunk, célunk az, hogy minél több magyar, magyar szívű német és sváb legyen ezen a vidéken, és ők minél erősebbek legyenek" – fogalmazott Balog Zoltán.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Toby
Tehát akkor "Szumátra - Jáva - Celebesz, magyarv voot és magyar lesz ? "
pbalage
hogy miket ki nem tud találni ez az emberminiszter.

Három kérdés merült fel bennem:
1: Ezen baromi sokat gondolkodott-e, hogy ki merje-e mondani, egész éjjel hentergett az ágy tetején, vagy csak úgy jött?
2: Tudatosan mondta-e az "új szelek fújnak" típusú Jobbik-irtás célzatából?
3: Erdélyből kormányozzák-e újabban kishazánkat?
justhpeter
Az emberminiszter megkérdezte erről az egész Kárpát medencét ? Mondjuk a "magyar szívű német és sváb" embereket ? Olyan bizonytalan vagyok. Azt viszont biztosan tudom, hogy az emberminisztériumnak nincs orvosa, mert ha lenne, az emberminiszter már rég kapott volna egy sárga és egy zöld pirulát. Talán az helyre tenné.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.