A "Bróker Marcsiként" elhíresült karcagi csaló lánya, Dobrai Krisztina tárgyalna a károsultakkal – írta a Blikk. A nő a botrány kirobbanása után elköltözött Karcagról.

Kedves Ismerőseim! A hétvégén újra Haza megyünk Karcagra, ha úgy gondoljátok, hogy szeretnétek feltenni kérdéseket nekünk, akkor két emberrel, akit ti felhatalmaztok szívesen beszélgetünk és válaszolunk a kialakult botrányos helyzetről

- írta Facebook-oldalára Dobrai.

A helyiek szerint a háttérben az állhat: Dobraiék újra akarják nyitni a Múzeumkert Rendezvényközpontban található Bonanza éttermet. Ezt abból sejtik, hogy állítólag beszéltek volt alkalmazottaikkal, hogy ha megnyitnák az éttermet, akkor újra dolgoznának-e nekik.

A károsultak egyik ügyvédje, Sellei Ilona szerint nagy lenne az ellenállás, hiszen az éttermet nemrégiben újították fel százmilliókért, így feltehetően az átvert emberek pénzéből is ment rá. Szerinte Dobraiéknak azért lenne fontos a hely újranyitása, mert csak lízingelik a komplexumot, így még fizetniük kell utána a havi törlesztőt, amíg az övék nem lesz.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

soljanka
Mintha azt hangoztatták volna, hogy nem tudnak semmiről...
Ok, hogy nem kell vallaniuk az anyjukra - mert egyértelmű, hogy tudják hol van-, de akkor milyen alapon tárgyalhatnak az anyjuk által elsikított összegről?
Valami jogtudor?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csergolec
"Bróker Marcsi lánya beszélne a károsultakkal"

Milyen édes,beszélgetne.A zembereknek nem "beszélgetésre" van szükségük,hanem a pénzükre
papa.49
Nocsak, nocsak megszólalt a ,,lelkiismeret,,??? Nem hinném, csak már a nyomok el vannak söpörve...
Anna Mária
Hajlandó két emberrel szóbaállni?
Ó, mily megható!
Főlökött
Tekintettel arra, hogy az eljárások folyamatban vannak, miről szeretnének 'dumcsizni' ?

Nyissák meg a komplexumot, majd ha nem lesz senki, így bevétel sem - csak kiadás, rá fognak jönni a dolgok lényegére...igaz, van miből állni a cehhet.
Az ottani lakóközösség - károsultak jóindulatára, a helyükben nem számítanák.
soljanka
Mintha azt hangoztatták volna, hogy nem tudnak semmiről...
Ok, hogy nem kell vallaniuk az anyjukra - mert egyértelmű, hogy tudják hol van-, de akkor milyen alapon tárgyalhatnak az anyjuk által elsikított összegről?
Valami jogtudor?
justhpeter
Felakadt a szemem. A hazafelé tartó szomszédomat kirabolom, majd hagyok egy üzenetet a kapuján, hogy hajlandó vagyok tárgyalni a dologról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.