"Én azt vettem észre, hogy a NAV elnöke formai szempontból működik, (...) tehát amit elé tesznek, azt alá is írja" – mondta dr. Vancsura István tanúvallomásában Vida Ildikóról az Átlátszó által feltöltött videó tanulsága szerint.

A pert, amelyben az egykori adóhatósági vezetőnek vallomást kellett tennie múlt pénteken, Dávida Marianna NAV-vezető indította a Népszabadság és a Népszava ellen, miután azt írták róla hogy rajta van az amerikai kitiltási listán.

Az oknyomozó oldal kiemelte: hiába kérte az alperes a bíróságot, hogy tanúként idézze meg Vida Ildikót, ez nem történt meg. Pedig Vida egy korábbi interjúban azt mondta, tudomása van arról, kik szerepelnek a kitiltási listán.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
"hiába kérte az alperes a bíróságot, hogy tanúként idézze meg Vida Ildikót, ez nem történt meg. Pedig Vida egy korábbi interjúban azt mondta, tudomása van arról, kik szerepelnek a kitiltási listán." És így Vida tisztázhatta volna a kitiltás gyanúja alól a felperes NAV-ost (vagy pont megerősítette volna a kitiltás tényét).
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
Aki még nem látta, annak érdemes megnézni: youtu.be/lKnazyvUNG0
Itt pedig 40 milliárdos adótartozásról beszél egy másik nav-os, amit büntetlenül megúszott valaki.
Az egyik cég vezetője a nav meghallgatása közben felállt és ezt mondta:
"Megyek Katikához. Ő majd segít elintézni mint annak idején a feltételes adómegállapításnál segített."
De elhangzik, hogy annak a cégnek akinek feltételes adómegállapítási megállapodása van a minisztériummal ott nav-os nem ellenőrizhet.

"Szeretnék ebben a szervezetben érdemi munkát végezni. Remélem egyszer elérkezik újra ez a pillanat." - fejezte be vallomását a navos.
Strong
ALJAS RÁGALOM! :-)

A magán végrehajtók ugyanezt csinálják: Kapnak pénzt a végrehajtásért, + egy kis lelépésipénzt a végrehajtás alatt állótól, és akkor ilyeneket írnak: nem találtam meg, nincs vagyona, stb...aztán kész
Toby
@human: " Bizony mondom néked..." több emberen elkövetett emberölés büntettét kell ahhoz megvalósítani ezeknek a mocskoknak, hogy a főkutyák közül bárkit is beidézzen a bíróság !
Desischado
@mate03: Nem véletlenül kap a neje havi 5 milkót! Bele sem merek gondolni, hogy poltnak mennyi lehet a pénze!
Feraj49
Ha bíróság megidézte volna tanúként talán még elő is lehetne vezettetni. Besza... ás magas fokon.Mert igazság van,és egyenlőség,ja meg demokrácia.
kukac50
Polt Péternek kellett volna ,ha becsületes lenne ,vizsgálatot indítani Vida Ildikó ellen,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.