Kitessékelték a vendégeket és bezárták az Andrássy úti Il Bacio di Stile luxusüzletet. A Blikk szerint a NAV a rendőrséggel közös akciót végzett, ezért kellett bezárni a boltot.

Egy vásárló beszélt a lapnak arról, hogy délután szeretett volna bemenni a boltba, de az ajtóban egy kosztümös nő fogadta, és közölte, hogy technikai okok miatt senkit sem tudnak beengedni. Aztán az egyik kint dohányzó alkalmazottól megtudták, hogy a NAV nagy erőkkel szállt ki hozzájuk.

Ezt a lapnak a NAV is megerősítette, de nem mondtak el részleteket. Gattyán cégbirodalmával kapcsolatban költségvetési család miatt nyomoz az adóhatóság. A milliárdos tételek miatt több ingatlant zár alá helyeztek. Gattyán több cégét Luxemburgba költöztette át, még akkor, amikor az eljárások el se indultak.

Frissítés: Az áruházat üzemeltető Docler Holding szerint a megjelent információk több esetben pontatlanok, tévesek. Az alábbi közleményt juttatták el szerkesztőségünkhöz:

Valós az az információ, hogy az Il Bacio di Stile áruházban a NAV – kizárólag a NAV és nem a rendőrség – néhány munkatársa vizsgálatot tartott kedden, de ez a folyamat csak az áruház back office részlegét érintette, a megjelent információkkal ellentétben az áruházban zavartalan volt a kiszolgálás, a vásárlóink a vizsgálatból semmit nem vehettek észre, hiszen az egy másik épületben zajlott. Az áruház a szokásos nyitva tartás mellett fogadta vendégeit. A NAV vizsgálatáról, ahogy eddig, most sem áll módunkban és szándékunkban nyilatkozni, azon egyszerű oknál fogva, miszerint a vizsgálat okáról, annak részleteiről mi sem rendelkezünk bővebb információval, arról nem kaptunk részletes tájékoztatást. Határozottan visszautasítjuk azokat a megjelent állításokat, információkat, amelyek arról számolnak be, hogy a Docler cégcsoport "ellenőrizhetetlen, offshore vállalkozásokból áll." A három országban jelen lévő cégcsoportunk összes cégének adatai megtalálhatóak a Docler csoport honlapján, és a mindenki által elérhető cégközlönyben. Cégstruktúránk átlátható, bárki által nyomon követhető.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@volvós: Keresztapusnak valamiert o se teccik most, tehat elkezdi piszkalni, NAV-ozni, maceralni, offshore cegeket emlegetni,... Addig se a bevandorlokkal foglalkoznak, es kozben ez a Gattyan gyerek is megtanulja, hogy a Don Padre-val nem erdemes ujjat huzni,... Szoval megy a gumicsont-ragas, es adnak a plebsznek is egy latszat intezkedest, nagy erokkel, milliardos sikkasztasokrol...

Ez kell a magyarnak, meg a po"rku"tt...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ilos
@karma1: Megvilágosítalak én szívesen, de félek, hogy nem hagyod magad.
1. A hivatkozott Blikk ezt írt: "Megszállta az adóhatóság Gattyán luxusboltját"
2. Mi is a Propeller címe? "Kizavarta a NAV a vásárlókat Gattyán luxusboltjából"
3. És mit ír egy sorral lejjebb? "Egy vásárló beszélt a lapnak arról, hogy ...senkit sem tudnak beengedni."
Szóval? Semmi túlkapás? Mondhatnám libsi szóhasználattal: hazudozás?
justhpeter
Orbánnak mindig igaza van. Ha nem, akkor a NAV-nak mindig igaza van. Ha az sem, akkor a fideSS-nek mindig igaza van. Ha nem akkor nem tudom. Ahogy azt sem, ha mindenki be van kötve a NAV-ba, akkor minek kimenni ?
karma1
@ilos: Tudod, az ugy mukodik, hogy amikor a NAV megszall egy uzletet, akkor ELOSZOR kizavarjak azokat , akik bent vannak, AZUTAN pedig NEM ENGEDNEK BE tovabbi vasarlokat... Hol itt a hazugsag, vagy ellentmondas, te nagyokos???

Es mi ebben a hazugsag, plane "ballibsi"???
Megint csak hulyesegeket beszelsz, mint rendesen, igaz, toled nem is varok mast,...Csak azt adod, mi lenyeged: a veled szuletett agyhalottsag...:o))
Desischado
Így van, valamiért ez a Gattyán sem szimpatikus mostanában orbánnak. Azért vegzálja, de abból, hogy külföldre mentia vagyonát, Gattyán számíthatott hasonlóra. Amíg ez a kormány regnál, senki vagyona nincs biztonságban!
ilos
@karma1: Nem is értem, hogy miért vitatkozom egy ilyen öntelt barommal? Semmire nincs bizonyítékod, csak sértegeted a veled ellentétes véleményűeket. Mindenki jobban járt volna, ha apádék inkább moziba mennek.
karma1
@ilos: Mi van, nem tudsz megbirkozni egy egyszeru tennyel? A fene se serteget teged, annyit nekem nem ersz meg, viszont te barmoztal le, igy most en is csak ennyit mondhatok: te barom!...:o)) (Ja, "ontelt barom, " bocsika...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.