Jávor Benedek, a PM EP-képviselője reagált arra, hogy Kokó egy nagyinterjúban a vele való találkozást a "közelmúlt legkellemesebb meglepetésének" nevezte. A volt bokszoló szerint Jávor  "félresikerült posztban" értékelte az elhíresült mondatát, miszerint ő sosem volt fideszes. Így mikor összefutottak az ATV stúdiójában,  Kokó számon kérte rajta, hogy igazságtalan volt vele. Ennek hatására Jávor másnap felhívta és bocsánatot kért.

Jávor így emlékezett meg az esetről:

Találkoztunk a stúdióban, és jelezte, hogy rosszul esett neki a facebook-posztom. Mondtam, hogy nem személyében szerettem volna támadni – nagyon sokra becsülöm – hanem egy jelenséget igyekeztem tollhegyre tűzni. A posztban egyébként többet kapott Semjén vagy Schmitt, mint Kokó. Ennek kapcsán aztán arról kezdtünk beszélni, hogy vajon a politikai nyilvános beszéd mit enged meg, és mit nem, és a hazai közbeszéd színvonala szükségszerűen olyan alacsony-e, mint amilyen? És egyetértettünk, hogy jobb lenne egy olyan országban élni, ahol a nyilvánosság előtti megszólalások – ideértve akár a netes posztokat vagy kommenteléseket is – valamilyen emberi határon belül maradnak. És bár fenntartottam azt az állításomat, hogy szerintem a Fidesznél senki sem felelős jobban a hazai közbeszéd elsilányulásáért, de azért, hogy Habony Árpád mit izzad ki magából, azért nem tudok felelősséget vállalni. Azért viszont, amit én mondok, azért igen. És egyébként is, talán egy hajszállal hitelesebb, ha a közbeszéd helyreállításának számonkérését nem másokon kezdjük, hanem magunkon. Ezért valóban bocsánatot kértem tőle, amiért a félreérthető vagy személyeskedőnek érzett poszttal igazságtalanul beleszálltam. Van ez így, az ember időnként hibázik. Van, hogy nincs időnk minden háttérinformációt beszerezni mielőtt megszólalunk. Van, hogy úrrá lesz rajtunk a politikai nyomás. Van, hogy rosszul mérjük fel a helyzetet. Senki sem tévedhetetlen. Ami nem baj, amíg szembe tudunk nézni a melléfogásainkkal. És mivel itt a facebookon jelent meg az eredeti poszt, úgy illik, hogy itt is helyesbítsek.

Bocsánatot kérek Kovács Istvántól.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Én a helyében nem tettem volna!
Koko tiltakozása csak annyi volt, hogy ő nem fideszes. A nagygyűlésen való ücsörgése és az érte kapott vissza nem térítendő támogatást ez nem teszi semmissé!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
Kokó korpa közé keveredett, megették a disznók. Ennyi. Most meg ártatlan akar lenni. Annak is annyi.
Mézike
Ez nagyszerű!
Pár év múlva divat lesz " én nem voltam fideszesnek" lenni. Mint ma " én nem voltam kommunistának " lenni.
Desischado
Jávor sík hülye. Ettől a megélhetési alaktól elnézést kérni a semmiért! Igenis, eladta magát fideszéknek, nem véletlenül volt a 28 milkó!
mate03
@bencemacska: Frappáns fogalmazás! Gratulálok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.