Jávor Benedek, a PM EP-képviselője reagált arra, hogy Kokó egy nagyinterjúban a vele való találkozást a "közelmúlt legkellemesebb meglepetésének" nevezte. A volt bokszoló szerint Jávor  "félresikerült posztban" értékelte az elhíresült mondatát, miszerint ő sosem volt fideszes. Így mikor összefutottak az ATV stúdiójában,  Kokó számon kérte rajta, hogy igazságtalan volt vele. Ennek hatására Jávor másnap felhívta és bocsánatot kért.

Jávor így emlékezett meg az esetről:

Találkoztunk a stúdióban, és jelezte, hogy rosszul esett neki a facebook-posztom. Mondtam, hogy nem személyében szerettem volna támadni – nagyon sokra becsülöm – hanem egy jelenséget igyekeztem tollhegyre tűzni. A posztban egyébként többet kapott Semjén vagy Schmitt, mint Kokó. Ennek kapcsán aztán arról kezdtünk beszélni, hogy vajon a politikai nyilvános beszéd mit enged meg, és mit nem, és a hazai közbeszéd színvonala szükségszerűen olyan alacsony-e, mint amilyen? És egyetértettünk, hogy jobb lenne egy olyan országban élni, ahol a nyilvánosság előtti megszólalások – ideértve akár a netes posztokat vagy kommenteléseket is – valamilyen emberi határon belül maradnak. És bár fenntartottam azt az állításomat, hogy szerintem a Fidesznél senki sem felelős jobban a hazai közbeszéd elsilányulásáért, de azért, hogy Habony Árpád mit izzad ki magából, azért nem tudok felelősséget vállalni. Azért viszont, amit én mondok, azért igen. És egyébként is, talán egy hajszállal hitelesebb, ha a közbeszéd helyreállításának számonkérését nem másokon kezdjük, hanem magunkon. Ezért valóban bocsánatot kértem tőle, amiért a félreérthető vagy személyeskedőnek érzett poszttal igazságtalanul beleszálltam. Van ez így, az ember időnként hibázik. Van, hogy nincs időnk minden háttérinformációt beszerezni mielőtt megszólalunk. Van, hogy úrrá lesz rajtunk a politikai nyomás. Van, hogy rosszul mérjük fel a helyzetet. Senki sem tévedhetetlen. Ami nem baj, amíg szembe tudunk nézni a melléfogásainkkal. És mivel itt a facebookon jelent meg az eredeti poszt, úgy illik, hogy itt is helyesbítsek.

Bocsánatot kérek Kovács Istvántól.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Én a helyében nem tettem volna!
Koko tiltakozása csak annyi volt, hogy ő nem fideszes. A nagygyűlésen való ücsörgése és az érte kapott vissza nem térítendő támogatást ez nem teszi semmissé!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verum
Én meg nem.
És azért sem, hogy az ellenzéket is megalkuvónak tartom.
bencemacska
Én a helyében nem tettem volna!
Koko tiltakozása csak annyi volt, hogy ő nem fideszes. A nagygyűlésen való ücsörgése és az érte kapott vissza nem térítendő támogatást ez nem teszi semmissé!
Mobil123
Na ettől a mukitől tuti nem kértem volna bocsánatot!!
papa.49
Ez itt a legnagyobb baj a hazai politikában, a mai ellenzék finomkodik, nem használ drasztikus szavakat, nem bont kordont, nem tüzeli fel a hallgatóságot, hogy verje szét a várost, jó én is tudom mindez nem járható út de lehetne nagyobb elánnal naponta többször is követelni a kontár elkurmányon a balfasz intézkedéseit!!!
A fütyisz, és a hazugovics csak AZ ERŐBŐL ÉRT, MERT ALAPJÁBAN GYÁVÁK, FOSNAK, HA NAGY LÉTSZÁMÚ TÜNTETŐ LENÉ EL AZ UTCÁKAT ELPOROLNÁNAK MINT AZ UKRÁN ELNÖK!!!
human
Kokónak is fel kellene fognia, ha egy párt mögé áll, akkor Habony-Vajna-Simicska mögé is áll. Ne csak másokat oktasson ki a felelősségről, hanem nézzen magába is. Szíve joga, hogy szavazatával, pénzével egy neki megfelelő politikai irányzatot támogasson, de ha már az arcát is adja hozzá az felelősség.
abramovics
látod, Benedek, mekkora marha vagy?

ezek a
.
BOLSEVIK-FASISZTA-FÉLFEUDÁLIS-JOBBÁGYSÁG=FIDESZ-FIDESZÁLLATOK BANDA
.
tagok, mint ez a kis féreg kovács nevű, ezt gyengeségként értékelik, s ráerősítenek az eddigi mocsokságaikra!
.
olyan vagy te öcsém, mint a Beigler kadét a Svejkből, s idézem nekeg Ságner kapitányt:
.
"maga kis Budejovicei Benedek!"
.
annyi eszed van, mint egy marék lepkének!
így körülnyalni ezt a törpepatkányt!
papa.49
@abramovics: A Jávor Benedek bebizonyította csak egy VIZESNYOLCAS nem egyéb, hát talán pont az ilyen palik miatt nincs komoly ellenzék...
human
@papa.49: Egy dolog, hogy én is szívesebben látnék sportszerű politikát, de a választók arra nem vevők. A fidesz sem a korrektségével került kormányra 2010-ben és szerzett 2014-ben papíron 2/3-ot. Ha az ellennek pisztoly van a kezében, nekünk nem kellene fakarddal harcolni, csak mert szerintünk az a sportszerű. Ezen ők csak jót röhögnek, mert ők nem lesznek sportszerűek. Az a kevés aki meg hajlandó lenne korrektül politizálni, azt félreállítják.
papa.49
@human: A fütyisz mindenben azt keresi hogy megölje az ellenzéket, ez már nem sportszerűtlenség hanem ez a totális letámadás, anno 1936 Németország...
abramovics
human, és papa.49, illetve mindenki!
.
.
remélem, ti megértitek, s ennek megfelelően terjeszteni is fogjátok, ahol csak tudjátok!
.
RADIKÁLIS DEMOKRATÁK

a demokrata nem fél

a RADIKÁLIS DEMOKRATA nem fél akár radikális eszközökkel fellépni a demokrácia érdekében, védelmében.

a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK egy olyan szervezet, melynek a hatalom megszerzése, de nem hosszú távú megtartása a célja.

amennyiben később igény mutatkozik, abban az esetben párttá is alakulhat, de nem ez a legfőbb célja.

integrálni, tömöríteni kívánja azokat a természetes személyeket, s szervezeteket – pártokat, civil szervezeteket, mozgalmakat, s mindenkit – akik érdekeltek a demokrácia, a jogállam teljes egészének helyreállításában, újbóli megteremtésében.

tagja lehet mindenki, korra, nemre, rasszra, vallási identitásra tekintet nélkül.

PROGRAMJA

jelen helyzetben, magyarországon nem lehet más célja egy demokratának, mint az orbáni diktatúra felszámolása, s annak létrehozói, támogatói, pénzelői, működtetői
TELJES KÖRŰ, ÉS VÉGLEGES ELSZÁMOLTATÁSA, FELELŐSSÉGRE VONÁSA

a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK a magyar politikában – jelenlegi meghatározásuk alapján – addig vesznek részt, míg segítségükkel az orbáni diktatúra felszámolása, s a demokrácia, jogállam helyreállítása, újbóli létrehozása meg nem történik. amennyiben békés úton – úgy tűnik nem ez lesz a megoldás, sajnos – céljaik elérhetőek, abban az esetben a következőt kell tenni:

chartát kell elfogadni csatlakozóra nézve, mely a következőket tartalmazza:

minden csatlakozó szervezet, párt, természetes személy egyenlő.

amint a választásokon sikeresen megbuktatjuk az orbáni diktatúrát, a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK alakítanak kormányt, mely szigorúan szakértői kormány kell legyen, s ez a kormány felelős, és kötelezett, hogy a kitűzött célokat megvalósítsa.

ha és amennyiben ezek eléréséhez több mint egy választási ciklus, avagy kevesebb, mint egy választási ciklus szükséges akkor addig áll fent a szövetség.

a chartának, illetve...
abramovics
folytatom:

a chartának, illetve nyilatkozatnak tartalmaznia kell, hogy a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK által létrehozott szövetség a csatlakozott szervezetekkel addig áll fent, míg a fenti célok meg nem valósulnak.

ha választásokon akarjuk megdönteni az orbáni diktatúrát, úgy minden szervezet, párt és természetes személy, aki az együttműködésben részt vesz, jelöl, illetve jelöltje, tagja indul a RADIKÁLIS DEMOKRATÁK keretén belül aláírásával elfogadja, s egyben nyilatkozik arról, hogy addig az együttműködés résztvevője, míg a győzelem következtében a kitűzött cél, azaz a demokrácia, jogállam helyreállítása, újbóli létrehozása, illetve az orbáni diktatúra felszámolása, s annak létrehozói, támogatói, pénzelői, működtetői teljes körű, és végleges elszámoltatása, felelősségre vonása meg nem történik.

amint a kitűzött célok megvalósulnak, a szövetség kormány rendkívüli választásokat ír ki, melynek lebonyolításáért felelős, s annak végéig, az új kormány létrejöttéig ügyvezető kormányként tevékenykedik tovább.

a rendkívüli választásokon, minden csatlakozott szervezet önállóan, avagy az általa meghatározott szövetségben vesz részt.

a jelenlegi orbáni diktatúra egyetlen képviselője, támogatója, tagja, szervezeteinek tagja, segítője, támogatója nem vehet részt. a közéletből, az állami, állami vállalati szerepvállalásból örökre, végérvényesen ki kell őket zárni.

akiket kell, lehet, s lehetőség van rá elzárásos büntetésre kell ítélni, akik elmenekültek az országból – sok lesz ilyen – azokat fel kell kutatni, hazahozni, s bíróság elé kell állítani. amennyiben célszerű, akkor az általuk hozott, akár visszamenőlegesen alkalmazott törvényeket kell alkalmazni rájuk nézve. a teljes körű vagyonelkobzás - az elmentett vagyonok is, melyek strómanok, leszármazottak, rokonok kezén vannak – meg kell történjen.

üdvözlettel,

abramovics

radikalisdemokratakkukacfreemailponthu
köhögő bolha
Kokó! Téged csak Chakon küldött padlóra,amúgy jól elvagy az állami támogatásokkal,amit Vitya ad! Minket viszont kirabol,mi ezért fogunk padlót!
justhpeter
Kokó korpa közé keveredett, megették a disznók. Ennyi. Most meg ártatlan akar lenni. Annak is annyi.
Mézike
Ez nagyszerű!
Pár év múlva divat lesz " én nem voltam fideszesnek" lenni. Mint ma " én nem voltam kommunistának " lenni.
Desischado
Jávor sík hülye. Ettől a megélhetési alaktól elnézést kérni a semmiért! Igenis, eladta magát fideszéknek, nem véletlenül volt a 28 milkó!
mate03
@bencemacska: Frappáns fogalmazás! Gratulálok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.