nyilván van az a pénz, amiért az anyagilag talán nem is annyira rászoruló együttes elmegy bazseválni. Mert anyagilag aligha volt ráfizetés az Omega számára a koncert. Az együttesre, a Felcsúton fellépőkre ezek után meg kár több szót pazarolni. Beégtek az előzetes nyilatkozatok során, és leégtek, mint fellépők.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@GeoCravker: 08:09-re : Orbán meg a zene??? Ne mán!!!Egy alkeszos bömbölés, az igen, de egy " petróleum lámpa"... Na az már magas neki!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
GeoCravker
Egyébként érdekes lenne tudni, hogy Orbán vajon azért nem ment el, mert sejtette, hogy ekkora bukta lesz?
papa.49
Az Omega, legalábbis egy része nálam örökre megbukott, ennyire nem lehet lealacsonyodva nyalni, szerintem, a nézők is választ adtak a kérdésre, ez valóban bukta volt...A számaikat továbbra is szeretem...
silber13
@GeoCravker: 08:09-re : Orbán meg a zene??? Ne mán!!!Egy alkeszos bömbölés, az igen, de egy " petróleum lámpa"... Na az már magas neki!
GeoCravker
@papa.49: A számaikkal semmi baj. A régiekkel pláne. A gyöngyhajú lány és a többiek ma is nagyon jók.
Csak az emberek, akik mögötte voltak...
S amivé lettek...
GeoCravker
@silber13: Azért, ha már ott húzzák a fülébe, akkor kimehetett volna a tulipántos tornácára a nagyúr
papa.49
Gondolhatod nem a számaikra haragszom, pláne nem a Presser, Adamis szerzőpáros által szerzettekre, bár utána kicsi laposabb lett a dolog de szeretem a többi a szétválás utáni számaikat is, csak az emlékek amik az ős Omegához kötnek most azok törtek meg...
silber13
Lehet, kicsit maradi vagyok, meg lehet, van sokkal jobb számuk is, de nálam még indig a "958-as boogie-voogie klubban" a vezető nóta.
silber13
@Mézike: Nem feltétlenül a legnagyobb sláger egy bandánál a kedvencem, erre példa az LGT " Visszamegyek a falumnba" nótája! Az nekem zseniális, több szempontból is! A legelső maga a zene, aztán Szegény Bartha eszméletlen belépése, utána a többi finomság!
Mézike
@silber13: :-) Naggyon jóóóó! nem ismebretm. de ez azzal tudható be hogy túl fiatalka vagyok...:-)
Mézike
@silber13: Már meghallgattam. Jó kis zene.:-) Köszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.