Az MTI képei sem titkolják, mennyire szellős volt a "tömeg. " Galéria! Megjöttek az MTI képei a szombat esti felcsúti Omega Oratóriumról, amely megtöltött egy fél-, vagy inkább negyedházat a Pancho Arénában. Már este is írtunk a vurstlihangulatról, illetve Orbán Viktor fájó hiányáról, mindezt pedig megerősítik a nemzeti hírügynökség képei, amelyek szerint még az első sorokban is lazán elfértek egymás mellett a főleg a környékről érkező rajongók. Íme: .

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

126 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Mecky ez méretes zakó volt ennyire kevés ember előtt az őskorban se játszottatok...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
Meghallgattam nagyon tud a ,,srác,,...Kösz...
JAJMÁR
Jó kis társadalomrajz, nem csak a koncert, de az írások is róla mind. Ha nem őrizné meg az internet, el kellene tenni a jövőnek, hogy lássák, hova vezet a társadalmi megosztottság...
Remélem több esze van annál a "népnek", hogy egyetlen koncert alapján, - ahová már a közönség politikai okokból nem ment - ítéljenek meg életművet. Nincs annak ehhez semmi köze. A megosztottságnak annál több, szomorú, hogy némelyek szinte kéjes örömmel esnek neki azoknak, akiknek régen tapsoltak, csak azért, mert.
Nem voltam ott, nem tudom, hogy milyen színvonalú volt ez a koncert, de majd ha errefelé jönnek, mindez nem akadályoz meg abban, hogy megnézzem őket.
Omega volt és lesz is, ezek a kis firkászok pedig mennek az enyészetbe.
Nem nyomulhat be a politika az életünk minden szegletébe! Nem, és nem!
wagabund
az omega érdemei múlhatatlanok...
...hogy most hol zenélnek, ott hányan vannak, és miért, azon nem kellene rugózni, sőt teljesen értelmetlen..a látvány jó volt.

asszem ők alkalmaztak először szárazjeget a látványhoz..na, az nem volt semmi..
lampa laz
@wagabund: iiiiiiiiiiigen, én is imádtam őket!
KERKA
@wagabund: 11.20 ment is róla a kabaré, hogy föl lehet füstölni a kóbászokat egy rock koncert alatt.

A Szabad Európa rádiót és a Luxemburgot apám egész éjjel hallgatta. MIvel ezeket a dalokat akkor még nem lehetett itthon hallgatni, a kottákat sem lehetett megvenni a Zenemű szaküzletben, (lenin körúton) kénytelen volt apám hallás után lekottázni, ahogy tudta.:)) Később gondolkodtam, hogy miért olyan ismerős nekem a Buddy Holly féle 50 -es évek rockja, hiszen ő meghalt 1957-ben. Én még akkor a kiságyban alukáltam. Aztán rájöttem, azért ismerős , mert ezt hallgatta apám egész éjjel:))
Az Omega pedig azon túl, hogy fülbemászó dallamokat játszottak, mérnöki pontossággal voltak megszerkesztve ezek a számok. MInt ahogy a Pink Floydé. The Wall.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.