Fal! Kerítés! Szögesdrót! Mindenki kénytelen ilyesmihez nyúlni, ha meg kell állítania egy áradatot. Van, akit csak a szomszéd felől támadnak a vakondok, másnak viszont négerek, arabok és egyéb bűnöző hajlamú népek millióit kell visszatartania attól, hogy idejöjjenek, beleszarjanak a hortobágyi húsos palacsintába, összemaszatolják leányaink ártatlanságának hímporát, és egyéb undorító trükkökkel bánjanak tiszteletlenül a magyarok kultúrájával. Mit lehet ilyenkor tenni? – teszi fel a kérdést a jó gazda. Aztán gyorsan meg is találja a kézenfekvőnek tűnő megoldást: olyan akadályt kell emelni, ami megállítja az áradatot. Amit meglátva hazakullog bűzös lyukába, de legalább a szomszéd kertjébe a vakond, az arab és a néger. A terv bombabiztosnak, sőt, légmentesen zárhatónak tűnhet, azonban van vele egy kis probléma, ahogy azt mindenki tudja, aki próbált már legalább ostoba vakondok vagy valamivel intelligensebb macskák ellen csatát nyerni. Aki nem kész elmenni a végsőkig, az veszíteni...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: pbalage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
világlátó
A világ médiái csak arról mutatnak képeket, közölnek híreket, hogy naponta mennyi migráns lép be Európába? Hányan fulladtak a Földközi tengerbe?
Arról van e hír, a kockázatos országokban , afriai országokban , az arab félsziget országaiban , de még Koszovóban is van e valami tömegtájékoztatás a helybenmaradásra, a szociális ellátó rendszerek helyreállítására, a kivándorlás európai akadályoztatásáról, egyáltalán a menekülés tömegpszichózisára vonatkozóan?
Véleményem szerint ez világméretű probléma, jelenség, amire a kerítések a legkevésbé sem alkalmas megoldások. Ezek miatt nő a feszültség, nemzetközi krízissé fejlődik a probléma, Nő az idegengyűlölet, nő a félelem az elhatalmasodó agresszív jelenségek miatt. Ahogy lelőnek egy fekete, vagy barna fiút egy magyar udvaron, óriási lesz a nemzetközi szintű botrány.Hiába a kerítés, mert ha van szögesdrót, lesz majd drótvágó olló. A régi nyomsáv és elektronikus jelzőrendszer visszaállítása csak akkor eredményes, ha az fegyveres erővel kellő átfedéssel biztosított.Ez milliárdokba kerül és akkor is elégtelen.Vagy le kell lövöldözni a kerítéshez közeledőket? Mi lesz itt még? Szóljatok, írjatok, mondjatok véleményt, hátha olvassa írásainkat valaki aki talán továbbítja ezeket.
Peller Anikó
@világlátó: magad is látod a megoldást, csak még nem hiszed el. De választanunk kell, százmilliók törnek be hazánkba vagy megállítjuk őket.

Ha odadobod a hazádat a hordáknak akkor nincs semmi tennivalód, írhatod a blogodat tovább. Még néhány hónapig is talán.

Ha mégis valamilyen csoda folytán feléred ésszel, hogy elveszíted a hazádat és mégis a megállítás mellett döntesz, akkor kell a kerítés. Mert ha nincs kerítés akkor nincs mit megvédeni. Ahol nincs kerítés ott pofátlanul besétálnak ide kreténországba, lásd vonatsínek. Ha van kerítés akkor nem kell mindet lelőni. Ha nincs..
világlátó
@Peller Anikó: Ha ajánlhatom a ...hét útlevele van ...című propeller cikket és annak hozzászólásait, talán túlléphetünk a " kerítésen "
Ez nem ilyen egyszerű. Be kell látnom, be kell valljam, az egész ügynek csak töredékét értjük.
Kérlek valahogy keresd vissza a Hir Tv. mai / vasárnap / reggeli civilizáció című műsorát.
Sok mindent látok azóta másként , de biztos vagyok abban, hogy a holnap is tartogat sok új megközelítési lehetőséget ennek a legújabbkori népvándorlásnak a megismeréséhez..
Felérem ésszel, mert élénken foglakoztat, 67.-ik életévem ellenére igyekszem szellemileg friss maradni. Eddigi munkásságom, tanulmányaim, munkatapasztalatom elegendő tudást hozott nekem ahhoz, hogy ne állítsak semmit olyan biztosnak, mint ahogy azt némely politikusunk teszi. Különösen akkor, amikor azt látom, nem a kollektív bölcsesség, hanem a hatalom adta csekély nagyképűség szól belőlük. Mi pedig itt " lent " egymást osztjuk ki, ismeretlenül, azon információk birtokában, amit ezek ott " fent " kiméretnek nekünk álságos médiáik által.
A haza védelmére én 1971. aug.20.-án a szózat hangjai mellett fogadalmat tettem.Ez a fogadalom egész életre szól. Ma és úgy látom holnap sem jut eszébe senkinek hogy megkérdezzen, akarok - e a haza védelmében tenni bármit is. Pedig olyan tudásra tettem szert az elmúlt évtizedek alatt,sok derék kortársammal, kollégámmal együtt,amire éppen most lenne szükség. Nem a NATO pengés drót kifeszítésére gondolok, hanem olyan szakmai műhelyben való együttgondolkodásra, aminek eredményeként talán most nem kellene ifjú és arrogáns külügyérünknek vagdalkoznia.
Ez az " odadobod a hazádat " nem tudom melyik párt hangzatos és szívbemarkoló szlogenje, nem is érdekel, csak elborzaszt ez a rapid szélsőség. Ma már mindenki tudja, akinek van elég tudása, tapasztalata, általános tájékozottsága, hogy a kerítés csak akkor ér valamit, ha azt erővel, tűzzel, fegyverrel védeni is tudjuk. Mint látható ez most nem így van. Folytatom.
világlátó
A haza elvesztése mint látjuk, eddig még azoknak a gazembereknek sem sikerült, akik ezt már sokszor megkísérelték István királyunk óta. Ezután sem fog sikerülni, mert a hatalom bitorlói árnyékában mindig ott volt az isten adta nép.
Így hát ne aggódj és ne buzdíts másokat sem arra, hogy gyorsan mindenki a határainkra és építsünk kerítést, ne engedjük meg hogy egyesek - mint én és gondolom még néhányan - odadobják az országunkat az Allah tudja kiknek.
A mi országunk nem egy sziget az óceánban, amit mindenki el akar foglalni.Része egy nagyobb közösségnek, amely lehet hogy lustává, tunyává, jóllakottá, kényelmessé vált az elmúlt fél évszázad alatt, de előbb mint utóbb felrugdossa derék vezetőit az élet és a rászabadúlt helyzet. Drága árat kell fizetniök, - nekünk is - a tunyaságért, az elkövetett hibákért, azért is, amit a mai népvándorlás okaiként mi okos, művelt, civilizált, gazdag európaiak a szövetségeseinkkel együtt elkövettünk, a még több gazdagságért. Megjegyzem, nem azon népek okozzák a jelen problémát, akik most özönlenek hozzánk, hanem azok, akik mindezt megtervezték, megszervezték, médiáikkal beleplántálták a menekültek milliói fejébe ezt a megoldást. Remélem ezt majd Te is meglátod és megérted, velem együtt.
Én eleget lőttem szinte minden gyalogsági fegyverrel ahhoz, hogy tudjam, mivel is jár az. Remélem Te soha nem fogod ezt sem látni, sem hallani, sem megtapasztalni. Tisztelettel.
Peller Anikó
@világlátó: kösz a visszafogott, értelmes válaszodért, engedd meg, hogy csak egyetlen mondatot emeljek ki belőle: "..a kerítés csak akkor ér valamit, ha azt erővel, tűzzel, fegyverrel védeni is tudjuk." Ezzel értek maximálisan egyet, ezt kell tenni és ezt kellett volna tenni már fél évvel ezelőtt egész európának.

Teljesen mindegy kinek milyen és mekkora része van az újkori honfoglalásban, az okokat nem tudjuk és nem is akarjuk kezelni. Nem avatkozhatunk be más országok problémáiba és nem is tudjuk megoldani azokat, ez ábránd. A világon kb 7 milliárd szerencsétlen sorsú ember él és csak egy 2 éves szaporulatnak megfelelő számú ember elégedett a sorsával, de legyen csak 6 milliárd vagy inkább csak 5. Ebből még egymilliárdot sem tudunk befogadni, az egész világ problémáit nem tudjuk és ne is akarjuk magunkra vállalni.

Nekünk csak egyetlen esélyünk van ebben a túlnépesedett világban, megvédjük a hazánkat (= Európát). Tűzzel, vassal. És sajnos aggódom.
dömdödöm
@Peller Anikó: olvasva fent mind . Aggódsz ? Joggal . Én nem mert már túl idős vagyok
hogy e miatt aggodjak . Ja a gyermekeink ? Nekik is van véleményük ! Megoldják minden tökölés és felesleges teketoriázás nélkül . Ebben bizos vagyok . Ha nem most akkor később .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.