Érdi gyorsétterembe tért be F. Tibor, hogy csillapítsa éhségét, ám ennek egy igen helytelen módját választotta. A 27 éves férfi ugyanis nemes egyszerűséggel leült az egyik vendég mellé és arra kérte, hogy adjon neki a sült krumplijából – írta a Blikk.

Ezt az illető nem vette jó néven és visszautasította, mire F. Tibor fenyegetésül megvillantotta a nála lévő vascsövet és azt mondta, levágja a fejét. A férfi még ekkor sem volt hajlandó adni az ételből, közben pedig megérkezett az asztalhoz egy barátja is.

A tettes végül nem bírta a feszültséget és felkapta a sült krumplit, majd elment vele. De mielőtt kilépett volna az étteremből, eszébe jutott, hogy búcsúzóul visszamegy és azért még megkínálja a döbbenten ülő férfiakat, ám ők valamiért visszautasították az ajánlatot.

A Budaörsi Járási Bíróság néhány nappal ezelőtt hat és fél év fegyházat ítélt meg F. Tibor tettéért.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Ha esetleg felgyújtotta volna az egész McDonalds-ot, akkor csak 3 évet kapott volna,
de ha még közben ellopja pl. a manyup pénzt is, akkor máris szabad lábon távozhat,
Jó állás és magas fizetés biztosítva is lenne a NAV-nál, mert látnának benne fantáziát.
De így...
pfff...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
paolo006
@Dr. Felipe: ha rajtam múlna még az ükunokád is hordhatná nekik a sültkrumplit!!!
paolo006
A mocskos fideSS hány ember sültkrumpliját elveszi napmintnap.
Vizual
Kicsit sok. De borítékolom, hogy lebarnult kisebbség. Vajon a milliárdokat elsibolo és fehér bőrű állami támogatottak a milliárdokért miért nem kapnak többet. Egyáltalán, miért mossák ki őket a balhéból. Olvastam a megbuktatott Seszták főügyészről szóló g.mail cikket. Ha csak egy sor igaz belőle... (én nem teszem fel ) Megmagyarázza a cikk Orbán ragaszkodását Pintérhez is.
gazdag dezső
Kimondhatom határozottan !! A magyarországi bíróságok gyakorlata botrányos,és teljesen aránytalan !! Az alapvető arányosság elvei egy icipicit sem látszanak. Damunak több év börtön ,a két kisgyermeket elgázoló asszonynak ,aki még megbánást sem volt hajlandó nyilatkozni ,jóval kevesebb két életért,és ugyanakkor ennek a szerencsétlen éhenkórásznak aki nem bántott tettlegesen senkit 6,5 év!!!Ezektől a bíróktól azonnal el kellene venni örökre a jog gyakorlásához,ítélkezéshez való jogát!! Botrányos dolgok,és ezt nem veszi észre az akinek a felügyelete alá tartoznak?? Őt is azonnal ki kellene rúgni úgy hogy legyen örökre munkanélküli!!
wagabund
hat és fél év fegyház sültkrumpli helytelen eltulajdonításáért...tizenkét év fegyház egy ember tudatos agyonveréséért, merő rutinból...

az előző eset egy utca embere, a másik eset egy rendőr, és tsa(i)...
Desischado
@Vizual: Be tudnád linkelni a ciket?
Én is szeretném remélni, hogy ez vicc, de félek, hogy nem az. Ha valódi, akkor a férfi zavarodott lehet. De én is elítálem az étteremben levőket, nem tuddtak volna egy adag krumplit rendelni neki? És több mint 6 év?! A gyilkosok bezzeg a felét kapják! Mi van ebben a bolondok házában?! Ez nem normális!

@paolo006: Sült krumpli?4 Ne már, jó nekik a száraz kenyér meg a víz is! A finom sült krumplit rájuk pocsékolnád?!

@gazdag dezső: A szivemből szóltál, teljesen egyetértek veled!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.