„Gyakorlatilag nem volt olyan nagyobb közbeszerzési projekt, amelyből Puch Laci ne részesedett volna. Magam többször vittem neki 30 és 100 millió forint közötti összegeket az MSZP Köztársaság téri székházába” - magyarázta a Privát Kopónak egy, a vesztegetési pénzek szállítását végző „táskahordó”.

Forrás: privatkopo.hu
Feltöltő: bzoli
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Senara
Csak most , csak önöknek bedobjuk , hogy piszkos szocik hogy rendezték közbeszerzési projekteket . De miért most miért nem a választások után tudtuk meg . Volt egyszer Nógrádi olajozó család ott személyesen ment el valaki időnként a suskáért , ahogy a kisgazda a 20 millás táskáért . Szocik olyan hülyék vagy kényelmesek táskába és reklámszatyorba járatták a lóvét ? Simicska ,Vajna Mészáros és a többiek már okosabbak ? Mert mint tudjuk semmi sincs ingyen .
bzoli
@nemkati: bizonyára elkezdtek "bátorító kapszulákat" szedni. :-)
bzoli
@Senara: egyik sem különb a másiknál, nehogy azt gondold. Csak a lopási technikákban mutatkozhat némi eltérés. Lop az, lop ez. :-)
Senara
@bzoli: Nem lopási technika mondani valóm lényege , hanem amit Katalin is kérdezett miért most lett bátor a táskahordó ! Bizonyíték nélkül anélkül ,hogy védném szocik állítólagos pénztárnokát karakter gyilkosság az egész , nincs kit perelnie , de ha lenne 5 év múlva megtudnánk hogy hazudott ! Hírecske megint terelés a saját díszóságaikról
haliven
@bzoli: van az a pénz amiért egy táskahordozgató énekelni sőt vígan dalolni kezd, mégha borzalmasan "hamis" is az éneke!
Dr. Felipe
„táskahordó”.

Primitív szocik, hahaha. Hát kamionnal kell lopni a pénzeket ahogy a fideSS csinálja. Essetunni?

MNB, nyergesvontató, rámpa, targonca, ennyi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.