A kormány bevándorló-ellenes kampánya azoknak a bevándorlóknak is üzen, akik már évek vagy évtizedek óta Magyarországon élnek, dolgoznak, nevelik gyerekeiket. Többségük tökéletesen beszél magyarul, sokuknak magyar házastársa vagy élettársa van. Négy ember, akik számára Magyarország sokkal rosszabb hely lehet, ha a kormány bevándorló-ellenes kampánya célba ér. Abcúg a hvg.hu-n.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemjoezigy
Ha valóban "A kormány bevándorló-ellenes kampánya azoknak a bevándorlóknak is üzen, akik már évek vagy évtizedek óta Magyarországon élnek, dolgoznak, nevelik gyerekeiket." akkor nagyon elkeserítő a helyzet.
Ez azt mutatná, és sajnos mutatja is a magyar nyelvű plakátokkal és a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal a kilakoltatási határozatával, a több éve itt lakó és dolgozó, tehát ADÓZÓ embereknek, hogy nem kellenek ide, ellenségek. (az ADÓZÓ azért nagybetű, mert ezeknek, a fidesskdnpnek a pénz az isten!)
Pedig nem ellenségek, mert példásan működik az egymás mellett élés, a kölcsönös előnyök alapján.
De a kormányunk, az EU-val és a többi nagyhatalommal együtt nem képesek 'világbékét' teremteni! (bocsánat a világbékéért)
Nekik fontosabb az egyéni gazdagodásuk, mint a választóik fele tett esküjük.
Nem a határon kell megállítani az élni akarókat, mert az úgysem sikerül, hanem az otthonaikban élhető lehetőséget teremteni!
Mit fognak segíteni ha szétlövik a tengeren a menekülteket szállító hajókat és a kerítés emelések? Megnehezítik, de meg nem állítják a ki-be vándorlást! És mi lesz a sok ezer már eljött emberrel? Ezeknek életlehetőséget kell biztosítani amíg itt vannak!
Tudom, hogy ezek evidenciák, sokan így érzik, de a vezetők tetteikben nem látom a megoldás fele haladás irányát!
Csak a halogatás jön ki a tetteikből, ne felejtsük ez már több mint egy éve meglevő probléma, ami egyre súlyosbodik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.