Elbújnak az erdőben a Magyarországra érkező menekültek, hogy ne találkozzanak rendőrrel, de egyébként szeretnének Németországba eljutni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@Freewolf: Elárulok egy nagy titkot. Akik Magyarországra a szerb határon téved az országba, az Görögországba lép be az EU területére!
F_Viktor
@Hellcat: Írod:
"Persze a sok hülye mindent bevesz...pl az égő kamionos felvétel, hogy az agresszív bevándolrók támadtak..."

Igen, ugyanúgy elhiszik, mint azokat a képeket amelyek a hunia oldalakon terjesztenek, hogy bevándorlók szétvernek egy olasz falut...
Igaz, hogy nem olasz falu, igaz, hogy 15 évvel ezelőtti képek...
Hellcat
@F_Viktor: Édesapám teherautó sofőr és szombaton jött haza Angliából pont azon a kikötőn keresztül ahonnan a rémhírek jönnek...minden egyes baromságot azonnal megcáfolt.
F_Viktor
@Hellcat: Nekem is vannak szavahihető kamionos ismerőseim (nem a parkolóban hallott mendemondákat adják tovább), ők is azt mondják Calais-nál durvult a helyzet, sokkal több a menekült, mint voltak 1 éve.
Hellcat
@F_Viktor: Az lehet, de nem gyújtanak fel teherautókat stb...sőt el lehet őket zavarni is...
F_Viktor
@Hellcat: Azzal az elzavarással most már csínján bánnak az ismik, nem szívesen hagyják már el a fülkét. De természetesen gyújtogatás nem történt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.