A Demokratikus Koalíció színeiben függetlenként politizáló Varju László kérdezte a miniszterelnököt arról a fotóról, amin Orbán Viktor, Orbán Gáspár és Csányi Sándor látható a berlini BL-döntő VIP-páholyában.

Nem közpénzből ment Orbán a berlini BL-döntőre

A képviselő arra volt kíváncsi, ki és milyen formában fizette a berlini utat valamint a VIP-jegyeket, illetve milyen közlekedési eszközzel jutottak el Berlinbe.

Orbán helyett Semjén Zsolt válaszolt. Azt írta, hogy az Európai Labdarúgó Szövetség elnöke, Michel Platini minden évben meghívja Orbán Viktort a Bajnokok Ligája döntőjére. Ezeken a rendezvényeken magánemberként és nem miniszterelnökként vesz részt, így az út részleteiről nem áll módjában tájékoztatást adni – közölte.

„Megnyugtatom képviselőtársamat, hogy az út finanszírozásában közpénz semmilyen formában nem került felhasználására” – tette hozzá.

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

iskolakerülő
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szandokan
@brutus: Ez nem szerencse kérdése csupán, és de, a saját kezében van a sorsa a legtöbb embernek.
brutus
Masreszt: Az hogy egy TETVES, MOCSKOS, ZYNIKUS RABLOKORMANYUNK van, amelynek az az erdeke, hogy minel több ember rabszolagasorsra juttason, azt remelem nem firtatod...
Macskaszem
Nem közpénzből ment? Hát mi az úristenből? Másmilyen pénze soha a büdös életben nem volt. Közpénz a fizetése, annak sokszorosát meg lenyúlja a közpénzből. Ja, lehet, hogy Rühellke fizette a falopási bevételből.
szandokan
@Macskaszem: Valóban, közpénz a fizetése, mint általában a politikusoknak. Ez így működik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.