Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség Gömöri Zsoltot, a paralimpiai bizottság volt elnökét, aki egyelőre szabadlábon védekezhet – írja a Magyar Nemzet.

A rendőrség közlése szerint az MPB működésével összefüggésben egy embert hűtlen kezelés gyanúja miatt hallgattak ki. A kihallgatást pénteken tartották a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai.

A Magyar Nemzet emlékeztetett arra, hogy az ügyészség június 2-án rendelt el nyomozást a lemondott elnököt érintő feljelentések alapján.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Hiányolom a vádlottak között az ötletgazdát, a felbujtót, aki addig kiállt, hazudott Gömöri mellett míg nem vált politikailag kínossá. Vagyis Twitter Tompikát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gazdag dezső
Ezért kellene teljesen újraszervezni a Magyar igazságszolgáltatást !! A jelenlegi,és bizonyítottan ilyen jogászokat örökre eltiltani !!Ha tanárt jogtalanul megvádoló roma kislány szavára azonnal letartóztatják !! /Mert egyest adott a gyereknek/Akkor ezt a görényt miért nem, amikor bizonyított a sikkasztás!!Hogy mennyit sikkasztott az a további kérdés ,és bizonyítási eljárás keretében derül majd ki,!Előzetesen sem kérdés a sikkasztás ténye,csupán a mértéke nem bizonyított egyenlőre! !!Ha a sült krumplit elvevő hajléktalant 6,5 évre ítélték,akkor ez a görény még az életfogytiglannal is keveset kapna !!
Desischado
Szabadlábon védekezhet?! És most hallgatják ki?! eddig mit csináltak?! És tompikát mikor fogják már elővenni?! A rendőrség sem ér egy lyukas hajítófát sem! Igaz, itt minden a fidesz zsebében van! El ne feledjük, hogy Abszurdisztán/orbanisztánban vagyunk, sajnos!
wagabund
@Desischado: 02.03.. tompika érinthetetlen (láttam, amikor ott ült Orbán nyakában a prágai tüntetésen. érdemei vannak) ez a pofa azért védekezhet szabadlábon, mert mégsem lehet egy ilyen szent embert mindenféle bűnöző közé zárni, egy csótányos zárkába.. ...még valamelyik előzetes nem tudja visszatartani, oszt fingik eggyet..akkor aztán fizethetünk..
így is bocsánatot fognak kérni a túlbuzgó vizsgálói magatartásért..
gazdag dezső
Hát igen !! Tompikának is már a börtönben kellene lenni !!!
papa.49
@gazdag dezső: Több éve már , és rengeteg évig még...
Bercifiu
@papa.49: Zsótikával szexelhetnek kedvükre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.