Az MSZP szerint a Fidesz-kormány nem jó gazda, mert a plusz adókkal és járulékokkal tönkretesznek minden közszolgáltatást.

Heringes Anita, az MSZP országgyűlési képviselője szombati sajtótájékoztatóján azt mondta, amelyik szolgáltatáshoz a kormány eddig hozzányúlt, az fenntarthatatlan és veszteséges lett, ez a helyzet már a szolgáltatás rovására megy, és emberéleteket is követelhet.

Elmondása szerint az Országgyűlés Fenntartható fejlődés bizottságában a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium helyettes államtitkára beismerte, hogy a vízszolgáltatás és a hulladékszállítás ráfizetéses és nem stabil a szektorok "agyonadóztatása" miatt. Olaszországban a maffia, Magyarországon az Orbán-kormány miatt nem fogják elvinni a szemetet? – kérdezte.

Az MSZP arra szólította fel a kormányt, hogy a parlament őszi ülésszakának kezdetén a szektorok szakembereivel, a polgármesterekkel és az ellenzékkel stabil szolgáltatási feltételeket dolgozzon ki.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Felszólította, a kormány meg tesz rá.
Itt a legapróbb dologban sem lesz változás addig, amíg a kormányt nem a magyar nép szólítja fel.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Nagyon röviden mondom: el kell őket a kénköves pokolba zavarni! De ezt NEKÜNK KELL MEGTENNI, MINÉL HAMARABB!
Anna Mária
@F_Viktor: A "nép" nem hallgatja meg sem Heringest, sem Jávort. Néhány hűséges választójuk biztosan figyel rájuk. De ennyi.
Ha nagyon beletaposnak valamivel a fidesz nemlétező lelkébe, akkor kapnak a nyakukba egy vödör mocskot. Ez sem érdekel már senkit, kevés kivétellel mindenki mocskolja, hazaárulózza a másikat az országban.
F_Viktor
@Anna Mária: Akkor ha mindenki ilyen apatikus, akkor innentől felesleges híreket olvasni/hallgatni, felesleges politikai véleményt nyilvánítani. Én így döntöttem.
Anna Mária
@F_Viktor: Igen, ezt is lehet.
Talán helyes is, mert az ember megóvja az idegeit, nem pazarolja az energiáit ölöslegesen több marad a családnak. Ha az ember külföldön él, el is szigetelheti magát teljesen a magyar történésektől.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.