Több jogszabály is változik a köznevelésben július 1-től, például ekkor kerülnek a szakképző iskolák a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtól a Nemzetgazdasági Minisztérium fenntartásába.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Minden bizonnyal a Nemzetgazdasági Minisztériumban jobban értenek az oktatáshoz. Szerintem javasolni kellene, hogy az egészségügy is kerüljön oda, aztán már műteni os fognak, hiszen ahhoz is jobban értenek.
Freewolf
Ha már műtétről van szó, miért nem a Belügyminisztériumhoz tartozik az egészségügy?
eszegfu
Létrehozták jó pár éve a KLIK-et, mert igy egységes irányitás alatt van minden iskola, felügyelik a taneszköz igényeket, stb., azaz lett egy "centrumunk". Most az iskolák egy része kikerül a KLIK alól, akkor kell még nekünk ez a szervezet?! A jó ég tudja, hogy a szeptemberi tanév kezdésekor esetleg még hány iskolát csatolnak valamilyen minisztériumhoz... Az intézkedésnek mi a célja?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.