Veszteségesen üzemelt Gattyán György Il Bacio di Stile nevű luxusáruháza, így két év után bezárják július 31-én – tudatta a Docler-csoport közleménye. A veszteségesség okaként az Andrássy út megcsappant turistaforgalmát és a költséges üzemeltetést említették.

Az áruházban nagyjából százan dolgoztak, a cég pedig a csoportos létszámleépítésről tájékoztatta a munkaügyi hivatalt, és több tucatnyi dolgozót tovább foglalkoztatnak majd a Docler-csoport más cégei.

A beruházásra az elmúlt hét évben 18 milliárd forintot költött Gattyán. Hogy mi lesz a műemlékvédelmi oltalom alatt álló épület jövője, arról a többségi tulajdonos és az áruház ügyvezetése egyelőre nem döntött.

Az Il Bacio di Stile a bezárásig hátra lévő egy hónapban kiárusítja a készleteit, a luxustermékeket akár 80 százalékos leértékeléssel fogják árulni.

Az áruházat építtető és fenntartó Docler-csoport kommunikációs vezetője szerint nincs összefüggés a bezárás és a három héttel ezelőtti adóhatósági vizsgálat között.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
..." Az áruházat építtető és fenntartó Docler csoport kommunikációs vezetője szerint nincs összefüggés a bezárás és a három héttel ezelőtti adóhatósági vizsgálat között. "...

Áááááá,már hogy a francba lenne ??? :-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fradigege
Nem járt Habony Árpika rendszeresen. Így az tönkre ment. Kár, hogy bezár. Roppantul hasznos áruház lehetett. Gucci táskákkal az élen. Szerintem Árpika miután egy Gucci retiküllel pózolt a Kossuth Lajos plázson, ez a termékre rendkívüli módon kontraproduktíven hatott.
Vizual
A csuda vigye, most akartam kicserélni a ruhatáramat.
F_Viktor
@szaboria1: Írod:
"Jó mosoda lett volna."

Gattyán nem a fityesz embere, ezért kellett elvinnie befektetéseit Luxemburgba, Amerikába.
Egyébként tényleg jó fej Gattyán.
Desischado
@szaboria1: Bocsi, téves lájk. F Viktornak van igaza. Mostanában sokat szekálják Gattyánt is, a személye szúrja a maffia banda szemét! És szerintem is van összefüggés a nav vegzálása és a bezárás között. Gattyán jobban teszi, ha inkább kint fektet be, mert a banda nem hagy neki békét úgyse!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.