Egy kónyi családi ház nyitva hagyott kapuján jutott be a lakásba a 89 éves tolvaj, aki a konyhaszekrény fiókjában elhelyezett pénztárcából kivett 70 ezer forintot, majd kisétált. A szomszédoknak viszont feltűnt az idős ismeretlen néni, így kérdőre vonták. K. Sándornét ezzel viszont nem lehetett zavarba ejteni – írta a Kisalföld, aki úgy sejti, a tolvaj nem más, mint maga Repülős Gizi.

Az idős nő ekkor útbaigazítást kért, majd sietve elhagyta a helyszínt. A szomszéd viszont értesítette a ház tulajdonosát, aki visszatérve a lakásába észlelte pénzének eltűnését. Ekkor az idős nő után mentek és visszatartották őt a járőrök kiérkezéséig.

A Csornai Rendőrkapitányságon K. Sándornéval szemben lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást.

Repülős Gizi eddigi "pályafutása" során összesen 40 év börtönt kapott, utoljára márciusban Burgenlandban csapott le. Becenevét onnan kapta, hogy állítólag az 1950-es évek elején még a létező belföldi repülőjáratokkal vette célba a nagyobb magyar városokat. A kisebb lopásai után még aznap vissza is utazott a fővárosba, szintén repülővel. Kleptomán hajlamait önéletrajzi könyvében azzal magyarázta, hogy egy baleset szövődményeként agyhártyagyulladást kapott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.