Pontosan egy évvel ezelőtt módosították a Felsőoktatási Törvényt, Balog Zoltán jelentette be júniusban, hogy kinevezik a kancellárokat az egyetemek élére, aki szerint "meg kell teremteni a megfelelő viszonyt az egyetemi autonómia és a felelős, hatékony gazdálkodás között". Meg is teremtették. Bunkósbottal. 150-en azért tüntettek a törvény ellen. Nyilván, ezek olvasnak még újságot Magyarországon. Közben bezárnak 100 gimnáziumot. Az egyetemisták 37 százaléka pedig végleg lelépne Magyarországról. De ez kit érdekel, ugye. Hiszen az a 40 kilós afgán menekült, aki a "disznópestist hurcolja be az országba", na, az sokkal fontosabb, hogy uszítsunk ellene. A gyűlölködés sokkal fontosabb, mint az Ön gyerekének jövője. Az ország jövője. Hányan jönnek velem tüntetni holnap a Kossuth-térre az új felsőoktatási törvény ellen? Hányan hallottak róla egyáltalán...? Sajnos, a felsőoktatási törvényhez, kedves olvasó, gondolkodni kell. Olvasni utána. Nem lehet egyszerűen uszulni ellene...

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Teljesen érthető, hogy gyűlöletet kelteni egyszerűbb mint gondolkozni. Egyetlen feltétele van csupán, keresni egy ellenséget, ami nem mi vagyunk. A többi már megy gondolkodás nélkül is. Ráadásul mindennel szemben van egy legyőzhetetlen előnye, nem derül ki, hogy ostobák, alkalmatlanok vagyunk, minden rossznak az ellenség az oka.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.