Tárgyal a Hír Tv-vel Veiszer Alinda, és lehet, hogy ősztől önálló műsort kap a hírcsatornán – írja saját értesüléseire hivatkozva a Népszabadság. A lap úgy tudja, hogy a szerződést még nem írták alá. Veiszer Alinda kulturális-közéleti beszélgetős műsort kaphat, ami heti két-három alkalommal jelentkezne. A Magyar Televízióban lett országosan ismert Veiszer Alinda: az Este és a Kultúrház riportere volt, majd a Záróra című műsorban több száz vendéggel beszélgetett. 2011-ben megszüntették a Zárórát. Gyermeke születése után 2012-ben visszament a köztévéhez, de nem adtak neki munkát. 2014 novemberében jött el onnan.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Anna Mária
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eugen4402
Minden változik. Ha Alinda tényleg a HÍR-hez szerződne, gyakrabban nézném a Simicska-tévét, mert Veiszer Alinda igencsak kedvem szerint tud kérdezni, és nagyon "felkészül" a vendégeiből.
eugen4402
@Anna Mária: Sajnos, én eléggé kiállhatatlan vagyok a tévés személyiségekkel kapcsolatban, nem könnyű elnyerni az elismerésemet, de ez a hölgy szinte első látásra felkeltette az érdeklődésemet. Hihetetlen precízen érzi, mikor kell feltennie a következő kérdést, és észrevétlenül irányítja riportalanyát, hogy maradjon a témánál, ne térjen ki a válaszadás elől.
Anna Mária
@eugen4402: Én nem is nézek tévét, annyira primitív az egész.
Utoljára a Zárórát láttam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.