Mióta kitört a Simicska-Orbán háború és a Hír TV már nem a Fidesz első számú lakájmédiája, olyan dolgokat is megkérdeznek a párt politikusaitól, ami bizony kellemetlenül érintheti őket. Például ma Balog Zoltántól azt akarták megtudni, hogyan fér meg az üldözött keresztényekre való emlékezés a kormány bevándorláspolitikájával. Bár az Emmi minisztere Simicska miatt burkoltan elküldte melegebb éghajlatra a csatornát, Bayer Zsolt így is azt érezte, hogy pont neki joga van kioktatni a csatornát a "független, minőségi újságírásból".

Bayer blogján kelt ki a Hír tv "odapofátlankodó" újságírója ellen, akit később le is "baromállatozott":

Fantasztikus teljesítményt láthattunk a Hír TV-től. Íme, a független, minőségi újságírás újabb csúcsa, ahogy Simicska Geci Lajos hatalmas valagából látszik

- írta és kifejtette, a kormány bevándorlási politikájának és a keresztény üldözöttekkel való szolidaritásnak "olyan mértékben nincsen köze egymáshoz, mint Simicska Lajosnak a tisztességhez".

Bayer azzal érvelt:

(...) ma a világ legüldözöttebb vallási csoportja a keresztények csoportja. Az iszlám világ bizonyos –sajnos egyre nagyobb- területein, Afrikában és a Közel- valamint Távol-Keleten naponta gyilkolnak meg embereket pusztán azért, mert keresztények. (...) Az egyik oldalán tehát ott vannak a világban vallásuk miatt naponta meggyilkolt, megalázott, másod-harmadrendűnek tekintett keresztények.

A másik oldalon pedig itt annak az Európára zúduló menekültek.

Nem állok most neki ezredszer is leírni a dolgok lényegét, még a Hír TV kretén tudósítójának kedvéért sem. Elég annyit tudnunk, hogy Európa megtelt.

Bejegyzését pedig így zárta:

Simicska Geci Lajos hatalmas valaga elhomályosította arrafelé az eget. Az egész horizontot. Zavarja a tisztánlátást. És sajnos nem nagyon látszik, hogyan fog ez kitisztulni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
Egymásba szerettek ezek a képen ???
Olyan romantikus pillantások...:-))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Először is a geci jelzővel a qrbánt kell illetni nem a simicskát...a keresztények meg több száz éven keresztül üldöztek mindenki mást...oda vissza megy ez a történelemben. Ha meg már kitakarásról van szó...te beszélsz tisztán látásról mikor a fejed mélyen fel van dugva a qrbán seggébe? Álljon már meg a menet.
Freewolf
Mindig elolvasom Bayer cikkeit. Frenetikusan jól ír!
Lackó50
Zsoltika se tudja, hogy mit beszél. Csak az lebeg a szeme előtt, amit a FIDESZ sugall Az nem jut eszébe, hogy a falak építésével nincs megoldva semmi. Talán ideiglenesen picit csökken, de ez csak nagyon rövid időre vonatkozik. Megélhetési bevándorlók? Igen. Az lesz majd az igazi probléma. Ugyanis ez ami most történik csak egy gyenge próbálkozás. Ma még főleg a harcok elől menekülnek, amit az USA robbantott ki a nagy "demokrácia" exporttal és most Európán csattan az ostor. Itt meg senki nem mer szembe kerülni az USÁ-val. A baj majd akkor lesz igazán, ha a túlnépesedés miatt fognak megindulni az emberek. Mikor én születtem kb. 2 milliárd ember élt a földön. Eltelt nagyjából 60 év és már több mint 7 milliárd ember van a földön. Ha ilyen ütemben szaporodik az emberiség, akkor lassan kevés lesz az ivóvíz, az élelem, ... stb. és akkor valóban a megélhetésért fognak az emberek a fejlettebb régiók felé indulni. Akkor mit csinálnak??? Ahhoz kevés lesz egy kerítés. Még a kőfal is. Akkor már nem békésen jönnek. És nem lesz vesztenivalójuk. Talán a jelenlegi állapot egy figyelmeztetés, hogy milyen irányba indultunk. Ezt pedig nem falak építésével, hanem a probléma gyökerének a kezelésével kell megoldani. Akik elkezdték az arab országokban a balhékat, ne akarják kifosztani (gondolok itt pl az olajra) ezeket az országokat, hanem a béke irányába tegyenek komoly erőfeszítéseket, majd az elmaradott országok felzárkóztatásáért tegyenek meg mindent, mielőtt a nagy demográfiai robbanás bekövetkezik. Akkor már nem fogják tudni megakadályozni a III. világháborút, ami beláthatatlan következményekkel járhat a földre nézve (tekintettel a sok nukleáris fegyverre - amit nem fognak visszatartani!) Akkor már Zsoltika hiába hivatkozik kereszténységre, meg elnyomásra, meg Simicskára. Ők akkor már nem lesznek szereplői a történetnek. Ez az egész hecc kampány, meg kerítés, ... stb. - már bocsi a kifejezésért - de degenerált hülye gyerekek gyenge próbálkozása az általuk, a kapzsiságuk miatt elrontott...
joopapa
Zsoti vazze nem is olyan rég azt a nagy valagat nyaltad, akkora elánnal és olyan átéléssel mintha csoki fagyit nyalnál a Bagaméri fagylaltosnál! Ja és vissza adtad a kölcsönt a simlicskának, vagy azt már ledolgoztad az alfelének takarításával!!!
quo vadis
Zsoltika egy buta hőbörgő kretén. Az volt már évekkel ezelőtt is, soha nem fog eljutni egy értelmes ember színvonalára. Most, az elmúlt 5 évben nagyon jól érezheti magát, mert popsinyalásból valóban kitűnőre vizsgázik. Az ő tisztánlátását egy másik "valag" zavarja jó régóta.
Remélem a Hír TV-nél tudják ki az akit komolyan kell venni, és mikor kell azt mondani bolond lyukból, bolond szél fúj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.