Összevertek egy egyetemista lányt szombat este Szegeden, aki  félvér barátját védte. A Délmagyar szerint a fiúba azért kötöttek bele, mert bevándorlónak nézték bőrszíne miatt, holott ő is Magyarországon született állampolgár. A Facebookra most felkerült egy fotó, amely állítólag a bántalmazott lányról készült – írta meg az Index.

A kép mellé az alábbit írták:

 Egyetemista lány,pont olyan mint a tied,az enyém. Szombat este, a bátyja és a barátja társaságában célpontja lett 3, majd több,” irtó erős,bátor és igazán nemzeties lelkületű férfinek”. Ja csak ők hiszik magukat annak,szerintem primitív, az életükben nulla hatalommal rendelkező , kötekedő idióta barmok. Férfinak semmiképp nem nevezném őket,azok védik a nőket és nem agyonverik. Nem is tudom,hogy történhetett,de valahogy elbírtak egy alig ötven kilós lánnyal.Szája összevarrva,,arccsontját szilánkosra törték,reggel műtik. Gratulálok nekik,meglesznek ebben nem kételkedem és abban sem,hogy az élet nem marad adósa senkinek. Voltak ott többen is,talán van akinek a becsülete többet ér és nem hunyászkodik csendben. Kérem aki segíteni szeretne, tegye.

A kép itt tekinthető meg.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
@Freewolf: Remélem egyszer téged is bevándorlónak néznek!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Toby
@Freewolf: Öcskös ! Elég idáman belefutsz egy becsületsértésbe, de csak addig, amiíg a kommentedetz nem olvassa az érintett, aztán lehet gyűjteni a tökös pénzbüntetésre - ezért (sajnos) még nem csuknak be, dee kompenzuációként 100 rugó fölött kezdődik a mérték !
Sok sikert a balfasz kommented esetleges következményeihez !
Freewolf
@Toby: Pubika! Ez a vélemény szabadság! Gyakorlatilag a sértettek elbeszélésén kívül semmi bizonyíték nem támasztja alá, hogy idegenellenes gyűlöletből követték volna el az esetet. Az is furcsa, hogy a fiúk nem, csak a lány sérült? Miért is? Ha az idegenekre haragszanak, nem a lányt verik meg, aki magyar! Lehetet vita, lehet épp a sértett provokált, sőt ezer és egy oka lehetett, amit nem tudunk addig, amíg az ellenérdekű fél elő nem kerül és nem kezd el beszélni. Becsületsértésről akkor beszélhetnénk, ha ismernénk a nevüket. Nem tudjuk kik, így csak a hír kommentálása az, amit megengedtem magamnak, más verziókat is megemlítve!
Okosodsz már öcsi?
Toby
@Freewolf: Öcskös ! Elég sötét vagy a büntetőjoghoz, kérdezz meg egy ügyvédet !

"Majd a végén kiderül, hogy csak a kuncsaft nem akart fizetni a szolgáltatásért és ebből lett a vita! "

Nem kell ismerned a nevét a sértettnek,ugyanis egyértelműen aznosítható a cikkből, hogy kiről van szó !

Ez a mondatot csont nélküli becsületsértés ! A szabad vélemény-nyilvánítás nem korlátlan, különösen nem az, ha utalásnak/vélelmezésnek álcázod a sértést.
A neten talász bőven jogeseteket és BH-kat, de megtalálod az Ab jogegységi döntéseit is és akkor nem kell megerőltető, ám alaptalan okostojás szerepben feltűnnöd !

" Az még relmegy, ha az okos hülyéskedik, csak fordítva nem !" Capisce - okostojás ?
Kérdezz meg ügyvédet - nem fogod abbahagyni a "röhögést" !
Freewolf
@Toby: Biztosan tudod, hogy nem valami más van a háttérben? Egy hír, ami gondolkodásra készteti az embert! Mondom az embert!
mate03
@Freewolf: Na látod! Pont ez hiányzik belőled! AZ EMBER! Tudod, magas labdát adtál.
ila51
Na szegények megkapták , olyanoktól akik nem urai a megbolygatott elméiknek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.