Két hónappal meghosszabbítják a digitális fejlesztésekről, illetve az internetről szóló nemzeti konzultációt (InternetKon), így nem július, hanem szeptember végéig lehet válaszolni a kérdésekre – jelentette be a konzultáció előkészítéséért és lebonyolításáért felelős miniszterelnöki biztos hétfőn az M1 aktuális csatorna esti hírműsorában. 

Deutsch Tamás elmondta: eddig csaknem 20 ezren válaszoltak az interneten feltett kérdésekre, és bízik abban, hogy a meghosszabbított válaszadási lehetőség jelentősen növeli ezt a számot.

Hozzátette: reményei szerint akár 10 ezerrel is többen lehetnek a "párbeszédben részt vevők" szeptember végére.

Megjegyezte, hogy a konzultációval kapcsolatos döntéselőkészítő anyag így két hónappal később, vagyis november végén kerülhet a kormány elé.

Deutsch Tamás múlt pénteken Velencén, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján (EFOTT) az MTI-nek elmondta: a konzultáció célja, hogy a kormányzati döntéseket megelőzően a fontos ügyekben legyen olyan széles körű társadalmi párbeszéd, amelyben mindenki kifejtheti a véleményét.

Ilyen ügynek nevezte az internetet érintő adók csökkentését, az oktatásban a digitális kompetenciák erősítését, a kis- és középvállalkozások támogatásának erősítését, valamint a figyelem felhívását a fiatalokra leselkedő világhálós veszélyekre.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
"Uram adj türelmet a hülyékhez, mert ha erőt adsz, kinyírom őket..."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kamazuka
Eddíg ami jött,repűlt a kukába!
Kuka válaszolt,nyam,nyam,hozz még több szart!
kakaósbögre
@pbalage: nos,a lehetőség adott...még két hónapig.
nezelodo
A nagyon hiteles, az adófizetők pénzére vigyázó fitymszos! A konzultációs kérdésére majd újra özönlenek a válaszok, "Mi mindnyájan internetadót akarunk, és aki csúnyát mond rólunk talpig vasban bűnhődjön haláláig". Így képzeli a fő-dakota biztosan.
eszegfu
2015. febr. 5-én indult ez a "nagyszerü" konzultáció, melyre közel 6 hónapja kb. 20 ezer válasz érkezett... és most azt várja, hogy a köv. 2 hónap alatt ujabb 10 ezer érkezzen?! Ebből az emberből még a realitás is hiányzik! Eszembe jutott még...mi az "eredménye" a menekültekkel foglalkozó konzultációnak?! Jó, hogy már okafogyott -- épül már a kerités -- de azért erre a "levelezésre" is elköltöttünk egy csomó pénz.
Toby
Dajcs Über-Hülye tamással "konzultáljon" a boncmester !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.