Afgán, szíriai, pakisztáni és más nemzetiségű menedékkérő kisgyerekek mondtak köszönetet mára virradó éjjel a szegedi vasútállomás előtti tér betonján.

Mindezt a nekik segítő önzetlen és fáradhatatlan önkénteseknek címezték – és rajtuk keresztül minden magyarnak" – írta a képekről az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága.

Szívmelengető üzenetet hagytak menekült gyerekek Szegeden

A felirat azt jelenti:

"Köszönet mindenkinek, aki Magyarországon él, az afgánoktól."

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
A legszebb és leghálásabb köszönet a segítőknek. Szegediek legyetek büszkék magatokra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vizinyuszi
@nusika: Ne aggódj, cserebogár, sorra kerülnek a fideszes rablóbanda tagjai is. Akik a társadalom jelentős részét nyomorba döntötték önös érdekek miatt, azok a férgek is el lesznek számoltatva. Tudják ezt ők is, ezért akarnak mindenáron hatalmon maradni, ezt a célt szolgálja a plakátháború is, kellenek a szavazatok nekik.
libellle
@vizinyuszi: Volt egy 56 amikor a magyarok százezrei menekültek Gondolod az osztrákok fel voltak erre készülve. Senki nem volt aki az Osztrák államot finansierozza. Ellenben nem ordibáltak és nem hajtották vissza a rengeteg menekülöt. Számtalan történet, hogy etették és a saját ágyukba tették ahol napokig aludtak. Talán egy kicsit , tényleg nagyon kicsit lehetne példát venni roluk. Igaz Magyarországon is van rengeteg segitö akik keresztény érzelmekkel, vagy esetleg csupán nagy emberiséggel rendelkeznek. Mi történne, ha a sok magyar gazdasági menekültet is visszazavarnák.? Na mindegy, egy biztos emberségböl megbuktál Mutter Tereza nem jò kép neked ez nem passol hozzád.
vizinyuszi
@libellle: Az osztrákokat vagy a németeket én is befogadnám, még a saját házamba is.
mate03
@eszegfu!:Most jöttem rá! Ő egy bárány bőrbe öltözött farkas!
libellle
@vizinyuszi: jaja, kann ich mir denken hase
eszegfu
@mate03: 19:50 Nézetei és a kép valahogy nincs összhangban...szerintem simán csak az "ellenzékieket" akarja bosszantani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.