A megkezdett kártalanítás során több mint 10 ezer Quaestor-károsult mintegy 28 milliárd forintot vett fel a Befektető-védelmi Alap (Beva) megbízásából eljáró OTP fiókokban – közölte a Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapja és a Beva.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Anna Mária
Az adófizetők bizonyára nagyon örülnek, hogy segíthetnek.
hetöndöe
Hurrá!!!
Ez sem lett volna,ha nincs benne egy rahedli fitymaszos rohadék az ügyben.Megint a magyar adófizetők pénzéből dőzsölnek a tetvek.
A fitymaszos agyhalottak szerint meg külföldi bankokra költik a zemberek pénzét de konkrétumokat képtelenek prezentálni.
Apropó,a Széchenyi bankot kiknek a pénzéből is kártalanították,pontosabban a "károsultakat"?
A magyar tulajdonosok leléptek a lével és érdekes módon külön erre létrehozott törvény alapján kártalanítottak olyanokat is,akiknek nem járt volna.
Találos kérdés,vajon kik lehettek a törvényen felüli kártalanítottak?
hetöndöe
Azt is csak csendben jegyzem meg,hogy az utóbbi hónapokban bedőlt pénzintézetek egytől-egyig magyar tulajdonban voltak,akkor kik is lopják meg a magyarokat?
F_Viktor
@hetöndöe: Írod:
"érdekes módon külön erre létrehozott törvény alapján kártalanítottak olyanokat is,akiknek nem járt volna.
Találos kérdés,vajon kik lehettek a törvényen felüli kártalanítottak?"

A kisbefektetőket és a beragadt fityesz-szolgák pénzét fizetik meg a magyar családok.
Erre a törvényre azért volt szükség, hogy a kisbefektetők tízezrei ne kapirgálják meg a Quaestor ügyet, hogy éveken keresztül kiknek is hozta a százmilliókat a "jó befektetés".

Írod:
"Azt is csak csendben jegyzem meg,hogy az utóbbi hónapokban bedőlt pénzintézetek egytől-egyig magyar tulajdonban voltak,akkor kik is lopják meg a magyarokat?"

A Quaestor esetében még volt egy nem is akármilyen fityeszes kötödés...
Avagy Töröcskei, Orbán oly hatalmas tisztelője mennyi pénzintézetet döntött be 2 év alatt? Hármat? Vagy az Új Piacok Kereskedőházzal már négyet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.