Illegális bevándorlók Budapestre utazásának megszervezésével gyanúsítja a rendőrség az egykori Új Magyar Gárda kapitányát, Kiss Róbertet és társát – írja a Napi Gazdaság. Az eset előzménye, hogy a Napi Gazdaság pénteki számában írt arról, illegális bevándorlók Budapestre utazásának megszervezésével gyanúsítja a rendőrség a Jobbikhoz közel álló egykori Új Magyar Gárda kapitányát, Kiss Róbertet és társát, akiket a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége kedden hajnalban Röszke térségében fogott el. A Fidesz ezt követően közleményében azt írta, azonnali választ várnak Vona Gábortól, a Jobbik elnökétől arra, hogy mióta üzletelnek jobbikosok a bevándorlókkal. A Jobbik válaszában hangsúlyozza, hogy Kiss Róbert "évek óta eltávolodott" tőlük. Hozzáteszik: több forrás szerint Kiss Róbert a Jobbik egy volt országgyűlési képviselőjével együtt a "Jobbik gyengítése céljából szervezkedésbe kezdett". Úgy fogalmaznak, hogy "egyes hírek szerint e szervezkedésben rész vevők" kapcsolatban...

Forrás: delmagyar.hu
Feltöltő: F_Viktor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Egymásnak estek jobbereink, marakodnak a szerencsétlen menekültek pénzén.
Dr. Felipe
Hahaha. Hogy mik derülnek ki. A nyilasok csempészik a migránsokat. Egyre szebb a történet. Gondolom a kerítésen is lesznek "kiskapuk".
Manhattan
Magyarország morális válsága amikor a nyomurúság vámszedői, a már kormánypárt és látszólagos ellenzék, politikai haszonszerzés érdekében azon vitatkoznak, ki üldözi jobban az életüket féltő menekülteket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.