Pácsonyi Zoltán, a máv biztonsági főnöke szerint az valójában azt jelenti, hogy menekültek vannak rajta. Az ajtókat pedig nem bezárták, hanem "rögzítették", nehogy kiessen rajtuk valaki. Kedden mutatott be az rtl híradója egy mobiltelefonnal készült felvételt a máv egyik szerelvényéről, amin látszik, hogy a kalauz kulccsal nyitja és zárja a menekülteket szállító vagon ajtaját. Azt, hogy a vagon le van zárva, még ki is táblázták, a táblán az volt olvasható, hogy “Ez a kocsi LEZÁRVA közlekedik”. Az rtl híradó érdeklődésére a máv akkor azt mondta, hogy az intézkedésre az utasok biztonsága miatt volt szükség. Azóta eltelt három nap, és most Pácsonyi Zoltán, a máv biztonsági vezetője már azt állítja, hogy “menekültekre a vasúti személyszállító kocsi ajtajai nem kerülnek rázárásra. Ez egy nagyon fontos tény”. Pácsonyi megfejtése szerint az, hogy rázárják a menekültekre a vagont “nem zárás, hanem az ajtónak a rögzítése”, ami szerinte azt a célt szolgálja, hogy...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commneter
Csúcstechnológia!.xDD
"Ne használjon csupa nagybetűs szavakat a címben" ...
Röhej!:xP
Attól, hogy a címben a MÁV ... és a ZÁRVA szó nagybetűs, már CSUPA?!.o_O
kkalman
A MÁV illetékes elvtársa új magyarul beszél, hogy nem értem amit mond? Ehhez a baromarchoz képest a Mézgáék Köbükije is érthetőbben beszélt.
Anna Mária
Aki ezt a szöveget beveszi, csak magára vethet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.