Meztelenül próbált bejutni a templomba egy férfi csütörtök este Hajdúszoboszlón. A szokatlan jelenetet videóra vette a helyi hírportál fotósa.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@eszegfu: Régen jártam eleget, még ministráltam is, aztán később már csak a szobrok és a freskók miatt mentem. A "központ" meg tehet egy szívességet, ha ...
eszegfu
@eugen4402: Csak remélni tudom, hogy akik komolyan gyakorolják a vallásukat nem sértődnek most meg...nekem sem, de gondolom Neked sem volt szándékodban bárkit is megbántani ...pusztán "gonoszkodtunk" egy kicsit ennek a furcsa helyzetnek a kapcsán. Az utolsó mondatoddal csak egyet lehet érteni!
perfekt
Az Úr színe elé járult!Ott volt vele, mindene ami van! Persze nem tudhatjátok, odabent liturgiát tart Semjén, tömjén füstben.
eugen4402
@eszegfu: 15:20 Köszönöm, hogy figyelmeztettél. Természetesen eszembe se jutott bárkit megbántani, sőt őszintén tisztelem a vallásos emberek hitét, akik aszerint élik hétköznapjaikat. Nem csak most mondom ezt, hanem amikor tényleg bánthatott volna a "központ", akkor is voltam akkora hülye, hogy leírtam: az úttörők 12 pontja nem tudja helyettesíteni a Tízparancsolatot... Nekem lett igazam.
eszegfu
@eugen4402: 16:52 "Helyes a bőgés oroszlán!" Pont ilyenre gondoltam!
bencemacska
Nem lehet, hogy beteg? Van olyan betegség, amelynek az első tünetei között van, hogy nem az időjárásnak megfelelően öltözik valaki. Pl Nyáron téli kabát, sál , kesztyű, stb.
De lehet kábítószer hatás is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.