A zsömlét ugyan még meg tudjuk venni, de a Pick szalámit már csak nagyon kevesen. Ilyen kajákkal dobálják szét az ingyenes busz-taxit az illegális bevándorlók! Joggal háborodik fel az internet népe, amikor ilyen Facebookon terjedő képeket lát. Egy menekülteket szállító ingyenes buszon a menekültek, menekülők így tisztelték meg a befogadó országot és a tömegközlekedés legális…

Forrás: hir.ma
Feltöltő: Mézike
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

micfild
Idióta aki egy moszlimot disznóhúsból készült kajákkal etet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mtsl
Ez egy hazug kép.
Ez egy elrendezett beállított kép.
Ez túl szabályos, és nem hányaveti-szanaszét szemetelés.
Nincs ember a földön, aki eldobná a magyar téliszalámit - mert az annyira finom.
A bevándorló végig utaztatja a buszon a téliszalámit, aztán leszállás előtt ledobja a földre...
Ezt még egy gazdag ember sem tenné meg, húgyagyú!!!
Másik
Szerintem van benne annyi elrendezés, hogy miután összesöpörtek a buszon, úgy helyezték el, hogy látsszon a lényeg.

Egy muszlim soha nem fogja megenni a disznóhúst, illetve azt, amit nem az előírásaik szerint vágtak le.
Kb annyira nem, mint én a kígyót, békát rovarokat, kukacokat, miközben más kultúrák képviselői a legfinomabb csemegeként fogyasztják.

Talán nem lenne eső után köpönyeg az itt tanuló muszlim egyetemistákkal felvenni a kapcsolatot, és bevonni őket tanácsadóként, mit esznek meg a hazai élelmiszerek közül.
Akkor nem menne kárba az élelmiszer, és ennének azok, akiknek szánták.
mtsl
A muszlim meg sem venné a disznóhúst!

Ül-üldögél a muszlim a buszon, majszolgatja a téliszalámis zsömlét - ami nem mellesleg nagyon ízlik neki -, amikor is leszállás előtt egyszer csak valaki elmondja nekik (természetesen magyarul, tagolva, hangosan, hogy a külföldi is megértse), hogy a téliszalámiban disznóhús is van.
Erre az összes muszlim egy akarattal a földre dobja a téliszalámit, utána meg a zsömlét is, mert közben kiderült, hogy egy éppen buszon utazik a Táplálkozástudományi Intézet néhány kutatója, akik ránézésre megállapították, hogy a bevándorlók lisztérzékenyek.
Erre a bevándorlók nagyon megijedtek - vagy nem..
Aztán a bevándorlók úgy gondolták, hogy ha aznap jól bekajáltak, utána három napig nem is kell enniük semmit, tehát csak úgy eldobálták a maradékot.

Azért, mert Magyarország miniszterelnöke egy buta, gonosz, tolvaj, csaló, hazug, hatalom és pénzéhes, tahó paraszt, a kétmillió, neki csontig benyaló zombi követőjével együtt, azért ugye nekünk nem kell hasonlítani rájuk, és nem kell úgy gondolkodnunk, mint nekik?

Igazából sugárba le tudnám hányni ezt a csőcselék, gyülevész bandát.
De igazából Ő hányja le őket sugárba, mert azzal egy szempillantás alatt megoldódna a problémánk:

www.fanboy.com/wp-content/uploads/2014/11/alien-iso-main.jpg
Anna Mária
@mtsl: Ugyan, ne izgasd magad. Minden távolsági busz így néz ki, miközben takarítják. Lehet, hogy ez egy gyerekeket szállító kirándulóbusz volt.
Manapság bármit felhasználnak a menekültek elleni uszításra, gondolnak egyet, hopp, egy kép egy szeméthalomról - máris írják hozzá a szöveget, hogy a menekültek hagyták ott.
Másik
@Anna Mária: Ezt azé' nem így tapasztalom. Nálunk egyik sem ilyen. Annyira, hogy már nem szállok át a helyire, mert az a koszos, összefirkált, tele mindenféle neveletlenül viselkedő egyénnel.

Lehet egy nagy távolságot járó buszban előfordul, de a kistelepülésekre járókon nem.
Ott ismerős a sofőr, az utastársak, emiatt vagy más miatt, de ilyen nincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.