A baloldalnak nem kellene évről évre megkongatni a vészharangokat és megfújni a harci kürtöket, amikor újra és újra rádöbben, hogy az EU-t nem a baloldal céljainak megvalósítására hozták létre és üzemeltetik. Vajnai Attila az Európai Baloldal elnöke, (jelentsen is az Európai Baloldal akármit is) azt állítja a Népszabadság hasábjain, hogy Európa átalakítása elkerülhetetlen, de jobb lenne, ha azt nem a szegényeket és a bevándorlókat utáló szélsőjobb, hanem a szolidaritáshoz és a demokráciához ragaszkodó baloldal vezényelné le. Nyilván a bevándorlóknak és a szegényeknek jobb lenne, ha a mai Európa helyett születendő újat baloldali értékek mentén hoznák létre, de ez nyilván nem lenne annyira jó a jobboldalnak, amelynek választói és finanszírozói a jómódúak, még inkább a gazdagok, de valójában az európai nagytőke.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Csakkk és csakkk is a felcsutkai teknős aki erre is képes "saját lábon állva"!-SZUVERÉN...DDD
bakegya
Putyinba bízhat EURÓPA!-vityával ketten képesek lettek volna már első nekifutásra is elgázosítani -de ami késik nem múlik-még konzuktálunk, úszunk együtt egy darabig-aztán durr bele...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.