Hat nap elzárással vagy 30 ezer forintos pénzbírsággal büntetnék Heindl Péter civil aktivistát, aki megrongálta a kormány egyik pécsi menekültellenes plakátját – írta a Bama.hu.

Nemrég egy kisebb civil csoport rongált meg egy menekültellenes plakátot, amelyet a 6-os út pécsi szakaszán. Mivel kiderült, hogy a plakátrongálás a szabad véleménynyilvánítás körébe tartozik, így nem büntethető.

Azonban Heindl Péter ellen mégis indult eljárás, méghozzá gyülekezési joggal való visszaélés miatt – olvasható a lap cikkében. A férfi azt mondta, fellebezni fog a döntés ellen.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gonoszgólya
@Freewolf: Ideje volNA már fellépni ezek ellen a politikai demagógiába fordult FIDESZFASSZOPÓK ellen! Ha nem fizetNEK, akkor meg csukják le a szemeteKET!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Aki ellent mer állni a rezsimnek, azt üldözik mindenféle módon! Férgek!!!
Freewolf
@Gonoszgólya: Menj el szavazni, és amikor a többség lenyom, könnyezzél és rettegjél! Ez a faszszopók sorsa!
Freewolf
@tökölődő: Te meg egy liberális széplélek, ezzel a stílussal.
tökölődő
@Freewolf:
" Freewolf
@Gonoszgólya: Menj el szavazni, és amikor a többség lenyom, könnyezzél és rettegjél! Ez a faszszopók sorsa! " Mintha te kezdted volna a fasszopózást hülyegyerek.
Freewolf
@tökölődő: Örül a lelkem, hogy magadra ismertél, mert én a gólya nevű betegnek írtam! Persze, ha te is magadra ismertél a válaszban, az csak jó. Van önismereted!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.