„Én nem lettem milliárdos, nekem nincsenek vállalkozásaim” – szerénykedett Kövér László házelnök az LMP-s pártalapítvány Ökopolisz minapi rendezvényén. És valóban: a Kövér-családban nem ő, hanem fivére, Kövér Szilárd volt a cégfelelős. A hőskorban nyakig benne volt a pártközeli, utóbb elkayásított … Folytatás

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
„Én nem lettem milliárdos, nekem nincsenek vállalkozásaim”

Azért hajléktalan sem lett lőrés szemű csapajev elvtárs és vállalkozásai sincsenek, inkább a kényelmesebb utat választotta, az adófizetők pénzén élősködik nem is rosszul. Sőt még egy játszóteret is kapott, a parlamentet ahol kiélheti perverz hajlamait. (sokkoló,bilincs, jövőre vipera)
Pálinkafőző Rézüst
"És valóban: a Kövér-családban nem ő, hanem fivére, Kövér Szilárd volt a cégfelelős. A hőskorban nyakig benne volt a pártközeli, utóbb elkayásított szatellitcégekben, utóbb a nyomdabizniszbe zsilipelt."
"A Kaya-féle, 1998-ban nagy vihart kavart cégeltüntetési akcióban érintett 15 vállalkozás közül Kövér számosban felbukkant korábban – ábránkon az átláthatóság érdekében csak a két talán legfontosabbat szerepeltetjük. A Centum Kft.-ben és Foliograph Bt.-ben a kilencvenes évek elején mások mellett kültag volt az idősebb Kövér-fivér, a jelenleg „nincsen cége” házelnök, sőt, Orbán Viktor is."
karma1
Szeretem, amikor ilyen feddhetetlen emberek verik a melluket, bizonyitva, hogy milyen jok is ok...
Marhara gusztustalan...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.