Vallási tiltást, haramot hirdetett a Jobbik ellen a Magyar Iszlám Közösség imámja. Kovács Miklós imám szerint a párt bevándorláspolitikája szítja az iszlámellenességet, és egyre többször ér inzultus muszlimokat. A tiltást követők nem szavazhatnak a Jobbikra, nem támogathatják a pártot. A Jobbik úgy véli, a tiltásba nem remeg bele a párt, de szerintük az imám félreérti őket.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: verum
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
@nyanya001: Zalaegerszegen is van két arab szívsebész. Akiket ők operáltak, még mindíg életben vannak. A többiek viszont... Tele aggatták már őket, mindenféle kitüntetéssel. Ezt bizony ki kell jelenteni és el kell ismerni. Idős ismerősömet operálta az egyikük. Meglátta a kezében a rózsafűzért és azt mondta neki az operáció után. "Visszaadtam Önt, életben az Istenének."
A Jobbik szerintem egy nevetséges, banda. Akit csak ismerek testközelből Jobbikost, mindnek van valami súlyos pszichológiai baja. De kompenzálnak keményen.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eugen4402
@36: Szerintem hetekig vezetnéd a nézettségi listát, ha akkor felveszed ezt a jelenetet, és később a youtube-on közkinccsé teszed. :-)))
36
@verum: Van egy kézenfekvő állapot. A bevándorlók. Ez a kályha, ahonnan elindultak a magyar politikusok. Csak szokás szerint, megint szanaszét ágazott az útjuk. Ez nem jó.
verum
@36: - azt hiszem, magyar átok ez a hatalmas mértékű és az egész történelmünkön végighúzódó széthúzás.
Mi csak egy kemény, brutális diktatúra alatt tudunk egységesek lenni. Amíg fel nem lélegzünk, mert akkor újra egymás torka a cél. :-(
36
@verum: Sajnos. Én is mindíg erre a konklúzióra jutok.
vizinyuszi
Imám koma pöröghet, mint bádoglavór a betonon, nincs jelentősége.
Egyébként nem maga a vallás a gond, hanem a nevében elkövetett és vele járó terrorizmus. Ezek a figurák már itt vannak, csak idő kérdése, hogy az idegenekkel együtt beszivárgó vallási fanatikusok mikor aktivizálják magukat a kontinensen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.