... A képet eredetileg a DPA tette közzé, és Spiegel portálján azt a cikket illusztrálja, mely a magyar kormányt méltatja. Annak alkalmából, hogy megszegte az EU-s megállapodásokat. Ennek a képnek a technikai fejlécét is érdemes megtekinteni. Egyrészt kiderül, hogy valóban a DPA a hunyó a kép ügyében. Valamint az is, hogy a képet „Edvard Molnar” készítette. 2015. június 19-én. Magyarkanizsán. Tehát nem Horgoson, nem augusztusban és nem háborús körülmények között. Mondhatnánk: a többi stimmel.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Igazad van - mint mindig -, hogy a kep etikatlanul lett kozzeteve, hamis allitasokkal megtuzdelve. De ezt itt a propelleren a blogolok 80 %-a meg is jegyezte, es persze csak most kaptunk hiteles korrekciot. (Ill. nem volt idom rakeresni, es azt hiszem, 1-2 emberen kivul mas sem tette ezt meg. En megprobaltam megszamolni az embereket a kepen, kb. 31-et szamoltam meg, de 35-nel nem voltak tobben a kepen.
Gusztustalan hangulatkeltes, ami artatlan, meggyotort emberek ellen folyik, nem melto a magyarokhoz, akik mindig hiresek voltak toleranciajukrol.
Finkelstein es habony ugy latszik, keverik a elkvart rendesen...:o(((
GeoCravker
@karma1: Azt már Délhír sem merte állítani, hogy a horgosi polgármester ezres tömeget vizionált. De mégsem adtak ki helyesbítést. Sőt! Továbbragozták egy képpel, ami netto hazugság.
A dologegyik oldala a hozzászók által megfogalmazott hitetlenkedés. Ez jól kivehető volt ezzel a cirkusszal kapcsolatban.
A másik oldal, hogy a szerkesztőségek kritika nélkül átvették, beszopták a délhíres uszító verziót. Az Origo később címet váltpztatott és maszatolt. Az index a lustaságából kovácsolt erényt, és a már kész anyagot nyakon vágták a hitelességet kétségbe vonó mázzal.
A délhír nyilván etikátlanul járt el. De a szerkesztőségek osztoznak a felelősségben, az etikátlanságban. Mert "hivatalosabb" forrásnak számítanak, mint a kommentek. A véleményformálás, az informálás lehetősége hatalom. Visszaélni vele etikátlan.
Miközben persze a DPA képének forrásjelölés nélküli felhasználása is az.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok