Egy maroknyi, nehéz körülmények között élő és onnan kitörni vágyó cigányasszony rájött arra, hogy az emberek szívéhez legkönnyebben a hasukon keresztül vezet az út. Még a családdal is konfliktusokat vállalva megnyitották Pécsen a Kóstoldát, a világ első cigány lakáséttermét.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Hölgyek sok sikert, kitartást kívánok minden elismerésem az ötletgazdának és követőinek.
Dr. Felipe
"Az önkormányzattól megkapták a helyiséget, a felújításhoz pedig a Norvég Civil Alaptól nyertek pénzt, és sok barát, családtag, jóakaró is segített. "

Ahogy g vicctor kommunista spicli elvtárs mondaná: "külföldről pénzelt ellenzéki ügynökökkel állunk szemben"

Ebből is látszik hogy mekkora kamu volt mikor betámadták a norvég alapot. Persze tudom hogy csak az ostoba birkáiknak szólt ez a cirkusz választások idején és működött is sajnos mert jól tudta g vicctor hogy a fideSS birka mindent beszop tőle ha ő mondja.
verőce21
Kerítést építtettem tavaly a mecseki nyaralómhoz. Egy cigánycsapatot fogadtam fel, akik meglátva a csodaszép környezetet, kértek, hogy az asszonyokat is elhozhassák egy napra.
Úgy is lett. Az asszonyok főztek a szabadban, a diófák árnyékában. Délben meghívtak engem is ebédre. Finom volt, de érdekes ízű, túl zsírosra főztek mindent, és hosszú lével. Soha azelőtt nem ettem még cigánykosztot, de nem mondhatom, hogy ettől rászoktam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.